Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Hanyadik randi alkamáv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hanyadik randi alkamával adjátok meg magatokat az ágyban? L/L

Figyelt kérdés
Kellő vonzalom esetén és érdekelne, hogy előtte bedzéltetek-e már sokszor fb-on vagy telefonon. Korra és szexben való tapasztaltságra is kíváncsi lennék. Egyébként csak azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok más tapasztalatokra is. Nekem elég gyorsan ment minden, amit nem is bánok, mert szerelemből volt az egész. :)

2016. júl. 22. 14:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Amikor már egyértelmű hogy nem csak a testemet akarja hanem többet is szeretne a huncutkodáson kívül 22 N
2016. júl. 22. 14:31
 2/7 anonim ***** válasza:
4%

"Nekem elég gyorsan ment minden, amit nem is bánok, mert szerelemből volt az egész. :)"

Ferdehajlamú okoska!

2016. júl. 22. 14:34
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

Az eddigi párkapcsolataim mind barátságból voltak. Ebben az esetben nem éreztem szükségét sokáig várni, 2-3 hét.

Csak úgy direkt párkapcsolatra való ismerkedésekből sosem lett semmi.

2016. júl. 22. 15:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Általában egy két hetet várok. Nem is olyan rég neten ismertem meg valakit.3 napig írogattunk aztán elhívtam magamhoz. Mikor ajtót nyitottam és egymásra néztünk megszünt a világ...nem volt két perc és az ágyban kötöttünk ki. De ilyen biztos nem lesz mégegyszer az fix :) 28/N.
2016. júl. 22. 16:09
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
ha bejön, akkor semennyit nem várok, minek (ha nem jó a szex, így hamar kiderül)
2016. júl. 22. 16:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Elso randi utan
2016. aug. 15. 14:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha nem ismerem az illetőt, és csak úgy randizgatunk, körülbelül egy hónap. Ha pedig barátságból mélyül el a dolog, akár az első randi után is. :)
2016. aug. 15. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!