Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavar ha magasabbak vagytok a pasitoknál?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy a fiú, kedves, okos, megbízható, empatikus, egyéb, de mondjuk átlagon aluli mérete van, járnátok vele?
f
2016. okt. 30. 20:35
2/12 tejfol666 válasza:
Én 174cm vagyok 17évesen és kicsit zavar mikor a 15éves lány akivel szeretnék "kavarni" 178. Kis jelentéktelen múglinak érzem magam nem pedig férfinak... Mondjuk az ágyban már más a helyzet.:P
3/12 A kérdező kommentje:
Főként magas (~170-)lányoknak a válaszára számítok
2016. okt. 30. 20:50
4/12 anonim válasza:
Mivel 160 cm vagyok (ezáltal általában magassarkuban járok , kell az a min 5 cm ahhoz h jol érezzem magam a bőrömbe) igy nehéz nálam alacsonyabbnak lenni , de ha mégis akkor sajnálom de kizáró ok ismerkedésnél . Amugy ha 175-180 lennék és a pasi max kb 5 cm alacsonyabb lenne nem zavarna.
6/12 anonim válasza:
16 éves, 178 cm magas lány vagyok és igen, engem zavar.
7/12 A kérdező kommentje:
Azt még elárulnátok, miért azon kívül, hogy nem érzitek biztonságban magatokat vagy gyengébbnek kevésbé decensnek tűnik kívülről a fiú
2016. okt. 30. 21:50
8/12 anonim válasza:
Aha,zavar. 180 korul vagyok. Ha a baratom 170 cm lenne,ugy ereznem magam,mintha az ocsemmel setalnek kezenfogva.
9/12 anonim válasza:
Szerencsere nekem nincs ilyen problémám, én 174cm vagyok a baratom meg 184cm viszont az zavarna ha csak 160cm lenne
10/12 anonim válasza:
Engem kicsit zavarna...mer 154 cm vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!