Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiútól megkérdezem, hogy hozzám jön-e feleségül, akkor vágja mit akarok tőle?
Figyelt kérdés
Én lány vagyok,de nem szokásom megmondani ha tetszik,idegesíteni szeretem a fiúkat,meg szekállni,olyan jó érzés :D Nők napjára adtam csokit az egyik fiúnak,azt hitte hülye vagyok xdxd Vagy ha csak szekállom,mondjuk bökdösöm (nem facebookon) akkor tudja,hogy bejön nekem?2016. okt. 17. 07:17
11/26 anonim válasza:
Szerintem aranyos viselkedés :DDD én jót szórakoznák rajta és örülnék is ha egy lány megkérdezné, hogy hozzá megyek-e feleségül, persze vágnám mit akar és igent is mondanák ;'DDD
17/F
12/26 anonim válasza:
Ha egy lány csokit adna nekem nőnapon, és megkérdezné, hozzá megyek e feleségül, hívnék hozzá egy elmeorvost.
"Vagy ha csak szekállom,mondjuk bökdösöm (nem facebookon) akkor tudja,hogy bejön nekem?"
Még 5 évesen sem csináltam ilyet, hogy felhívjam valaki figyelmét.
Rendkívül jó úton haladsz afelé, hogy végérvényesen ellökd magadtól a hülyeségeiddel.
13/26 A kérdező kommentje:
Ez vicces volt xD De 15 vagyok :D
2016. okt. 17. 14:45
14/26 anonim válasza:
#13, Tudom, de képletesen értettem:D Ha valaki ezt kérdezi akkor járásra gondolnék nem igazi házasságra :D
15/26 anonim válasza:
Gyerekes vagy nagyon, ebben konkrétan semmi vicces nincs .
16/26 A kérdező kommentje:
15# Te vagy a gyerekes!!!!
2016. okt. 18. 14:31
17/26 A kérdező kommentje:
Amúgy nem viccnek gondoltam...
2016. okt. 18. 14:31
18/26 anonim válasza:
A válaszaid alapján még 15 évesnek sem hinnélek. Mint egy kisgyerek, komolytalan vagy és éretlen.
19/26 A kérdező kommentje:
Téged meg 2 évesnek sem hinnélek!
2016. okt. 18. 14:53
20/26 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!