Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiútól megkérdezem, hogy hozzám jön-e feleségül, akkor vágja mit akarok tőle?
Persze, hogy rögtön vágja, rögtön érti: te akarod a kapcsolatban viselni a kalapot, te akarsz irányítani, dönteni, te akarod megmondani neki, hogy mit-mikor-hogyan.
No ez az, ami egy hapinál nem jön be!
szerintem kérdezd azt, hogy hozzám jössz férjül?
- egy fokkal intelligensebbnek tűnsz majd a szemükben
"Nők napjára adtam csokit az egyik fiúnak,azt hitte hülye vagyok xdxd"
Jól hitte.
Persze, ha az illető "meleg" párkapcsolatban gondolkodik, akkor már jogos a kérdés: érti-e a megszólított, hogy mit akar tőle???
De nem hiszem hogy érti, hacsak nem vagy abban teljesen biztos, hogy ő is meleg.
Most látom, hogy a kérdező lány, és egy fiútól akarja kérdezni.
Hülyeség ilyet kérdezni egy fiútól.
Feleségül? Egy fiú?
Akkor már inkább azt kérdezd, hogy férjül.
Csokit nőnapra???? Miért????? Nő????? Miért nem inkább Valentin napra adtál neki csokit???
Szerintem ezekből mind az vágja, hogy nem vagy százas.
Hany eves vagy?10?
Mi 7 evesen viccelodtunk azzal,hogy egy hosszu haju fiu osztalytarsunknak vittunk csokit nonapra... Elso osztalyban ez belefer,kesobb nem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!