Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok: kizáró nálatok egy kövér lánynál az, ha nem is akar tenni ezért, hogy lefogyjon?
Eléggé kövér vagyok, gimi elején eléggé meghíztam. Nem mentem magam: egyszerűen azért mert szeretek enni és nem fogom magam vissza. Egy ideje már nem hízok, hanem ugyanolyan kövér vagyok, eszek, ami jól esik. Nem akarok ezen változtatni, jól érzem magam.
Mekkora gond ez a hozzállás? Tudom, hogy a többségnek taszító, de van akit nem zavar?
17/L
"Tudom, hogy a többségnek taszító, de van akit nem zavar?"
Fogalmazzunk úgy, hogy vannak, akiket ez nem zavar. De miért szűkítenéd le szándékosan a boldogságra való esélyedet, ha nem muszáj?
Szeretem a teltebb idomokat (persze sértődés ne legyen, volt már nekem nagyon vékony barátnőm is, és imádtam), de 100+ kiló ehhez a magassághoz nagyon sok. Én kicsivel magasabb vagyok nálad, de férfi létemre 75 kiló felett már nem érzem kényelmesen magam. Nehezen tudom elképzelni, hogy valakinek kényelmes legyen az, hogy egyedül a cipőjét is alig tudja felvenni, vagy az, hogy a buszon nem fér el egy széken.
Természetesen ha az összkép nem taszító, akkor maga a testalkat nem zavar. Csak a hozzáállás.
Már megbocsáss, de ez nagyon sok. Nem félsz attól, hogy cukorbeteg leszel? Vagy magas lesz a vérnyomásod, és pár év múlva emiatt le kell majd vágni a lábad?
Én 175cm vagyok (17/f) és mikor 102-103kg voltam már nagyon rosszul éreztem magam.
Most vagyok 90kg, és ezt egy év alatt sikerült elérnem, de még mindig nem tökéletes a cukrom (a vérnyomásom szerencsére azóta már normalizálódott) és még legalább 7-8kg-ot szeretnék fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!