Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok: kizáró nálatok egy kövér lánynál az, ha nem is akar tenni ezért, hogy lefogyjon?
Figyelt kérdés
Eléggé kövér vagyok, gimi elején eléggé meghíztam. Nem mentem magam: egyszerűen azért mert szeretek enni és nem fogom magam vissza. Egy ideje már nem hízok, hanem ugyanolyan kövér vagyok, eszek, ami jól esik. Nem akarok ezen változtatni, jól érzem magam.
Mekkora gond ez a hozzállás? Tudom, hogy a többségnek taszító, de van akit nem zavar?
17/L
2016. okt. 10. 09:33
11/26 anonim válasza:
Nálam kizáró ok. Nem azért mert bunkó lennék, hanem mert egyszerűen nem vonz, undorodom tőle.
12/26 anonim válasza:
Nekem ez már nagyon sok.
Ez már olyan szint, ami teljesen hétköznapi dolgokban is zavarhat, akadályozhat.
13/26 anonim válasza:
Engem nem zavarna.
15/F vékony fiú
14/26 anonim válasza:
Ez most elsősorban nem azért sok, lány létedre ezzel a magassággal, mert visszataszító lenne, hanem mert ez jó eséllyel már akadályozni fog előbb-utóbb a mindennapi életben is. Ha van valakin felesleg, belefér, de van egy határ, amit a saját egészséged miatt nem kéne átlépni.
15/26 anonim válasza:
Szerintem egy komolyabb kapcsolatban legyen az baráti vagy szerelmi, nem számít a testalkat. A lényeg, hogy tetszetek egymásnak. És hha te így jól érzed magad, akkor ne változtass, persze csak az egészséges határokon belül.
16/26 anonim válasza:
Engem kimondottan vonzana. Kérdés hogy zavarna-e téged, ha egy fiú nem csak elfogadna de szeretne is azért amilyen vagy.
17/26 anonim válasza:
Én az olyan lányokat kedvelem, akik visszaírnak ha ír nekik az ember ;)
18/26 anonim válasza:
Nem zavarna szeretem a telt lányokat pontosabban szeretném pláne ha kedvesek. Üdv egy mackós srác.
20/26 anonim válasza:
Egyet kell értenem az előttem felszólalókkal, szerintem szexi ha egy duci lány elfogadja önmagát, semmi baj nincs a súlyoddal :) Ha megismernél egy intelligens, kedves férfit, írj.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!