Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet bármi esélyem?
Sziasztok
Arról szeretnék beszélni, hogy nagyon rossz érzés, hogy magányban vagyok, és tényleg úgy érzem folyamatosan, hogy belepusztulok... Ne nézzetek éretlennek, 14 vagyok, és úgy tudom 13-14 éves korban van az első igazi szerelem érzése. Voltam már, és vagyok is szerelmes, de ami bánt, hogy sosem viszonozzák... A mostani szerelmemről tudom, hogy nem lehet az enyém, de mégsem tudom el felejteni... Állandóan terveket, álmokat szövök, de sajnos az álom csak álom marad... Akit érdekel bármi, az írjon privátban. Köszönöm előre a válaszokat.
:D na ez volt a szép öngól (vicc) így estére!
"Ne nézzetek éretlennek, 14 vagyok" LOL
Nekem se viszonozta soha senki, és én is hittem már azt 14 éves koromban, hogy nagyon szerelmes vagyok. De aztán idősebb lettem, és rájöttem, hogy csak most vagyok először szerelmes életemben, és csak most akarok igazán kapcsolatot.
Nem kell elsietni a dolgot, ha már most belepusztulsz a magányba, akkor később még inkább fogsz.
#4 Igen, igen, igazad van...
De lassan emészt meg ez az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!