Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nincsen barátom, de majd' megőrülök?
Nem tudom miért, de annyira vágyom arra, hogy legyen egy srác, akit szeretek, megölelhetek, megcsókolhatok meg ilyenek és egyszerűen már nem tudok mit kezdeni magammal. Folyton erre gondolok, majd' megőrülök, de az előző barátommal szétmentünk és azóta nincsen senkim. Tényleg nem tudom mit csináljak most már.
14/L
Szerintem 14 évesen nem kellene még fiúzni.
Nem értem miért vágytok erre. Én is 14 éves vagyok (lány) és nem volt még barárom,ha ciki,ha nem. Próbálj meg szerezni egy kitartó,jó barátot,aki ott van melletted,ha baj van. Hidd el,egy baráti ölelés is lehet épp oly' értékes. :)) Sajnálom,ha nem ez a legideálisabb válasz erre a kérdésre,na de ilyen is kell:)
Mivel azt írtad 14 éves vagy ezért még igazából elsődlegesen tanulnod kell, még bőven ráér a párkapcsolattal foglakozni.
Ilyenkor ami fontos, hogy jól tanulj, legyél türelmes - azt is ilyenkor kell megtanulni.
Fiatalon általában még a külsőségekre adnak sokat, de aztán rájönnek az emberek, hogy az nem ér az olyan sokat, mint aminek korábban gondolták. Ezért nem is látják előre, hogy amit megtesznek később még bánni fogják.
Ezért fordulj inkább a témában nálad idősebb emberek tanácsához, akiken látod, hogy sikeresek és nem egy romhalmaz az életük. Mind a sikernek mind a romhalmaznak meg volt az előzménye az idősebb embereknél is fiatal korban (most nem 80 évesre, hanem mondjuk 25-45-re gondolok), ezt el tudják neked mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!