Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz hogy nincsen barátnőm?
Figyelt kérdés
Nyilvàn nem az mert még csak 9. es vagyok màr volt 2 barátnőm de nagyon nagyon nem szerettem a kapcsolatot ez mitől lehet? A lányokkal semmi bajom nem volt csak maga a kapcsolat nem volt jó? És az igazi kérdès az ez!2016. szept. 27. 17:30
1/5 A kérdező kommentje:
A lányokkal semmi bajom nem volt csak maga a kapcsolat nem volt jó!!! Ezt így akartam
2016. szept. 27. 17:31
2/5 anonim válasza:
Nem gáz, de legközelebb jobban válogasd meg a lányokat még mielőtt kapcsolatba lépsz velük. :D
3/5 anonim válasza:
Csöppet sem gáz! Csak az a baj hogy ilyenkor hiányzik hogy legyen neked valakid. Vagyis személy szerint nekem ez a legrosszabb.
Ha van kedved beszélgetni akkor írhatsz
14/l
4/5 anonim válasza:
Nem, nem gáz, majd találsz.
pacsi x)
5/5 anonim válasza:
Éretlen vagy egy rendes , komoly párkapcsolathoz. És igenis van összefüggés a koroddal. rengeteg ismerősöm van aki kilencedikes korában , sőt nagyon sokáig még nem is volt párkapcsolatban vagy csak néhány hónapig é nem azért ,mert nem lett volna rá esélyük , csak egyszerűen nagyon sok kamasz fiú az. Sok osztálytársam6haverom/barátom 17 majdnem 18 évesek és nagyon sokaknak nem volt komoly vagy komolyabb barátnője mert szimplán éretlenek hozzá. ez persze ,nem azt jelenti ,hogy nem volt egy csaj se az életükbe de az többnyire ilyen 1-2 estés dolog. majd felnősz hozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!