Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki mivel foglalja el magát,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mivel foglalja el magát, aki tudja jól hogy sosem lesz barátnője?

Figyelt kérdés

Hogy kezelitek,mikor látjátok hogy a sok szép lány sok másik pasit kedvel,csak titeket nem?

En már sokmindent kipróbáltam,de még mindig vágyom barátnőre...

Adjatok tippeket hogy elmulaszthassam végre ezt az erzest.:D

17/f

2016. szept. 28. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Először is amit mondasz, az hülyeség! Mármint hogy sosem lesz, csak tököd nincs hogy legyen!

De amit próbálj meg, Anime, Manga, Dorama, elég sokminden van benne ami kielégíti romantikus vágyaid.

2016. szept. 28. 17:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok.. Nekem sehogy sem sikerül, valahogy mindig visszaüt valamilyen szituációban ez a hiány. Ha el is indul valami egy lánnyal, az rövid időn belül lekoptat, vagy csak eltűnik, pedig nem tartom magam unalmasnak, a barátaim se és eleinte a lányok sem. Beletörődtem a sorsomba, annyi szerencsés szituáció sosem fog egymás után történni, hogy nekem valaha tényleg normális, komoly kapcsolatom legyen egy lánnyal, aki még szeret is. 17/F
2016. szept. 28. 19:36
 3/3 anonim válasza:
Sport. Orszúgútikerékpár + futás + küzdősport.
2016. szept. 28. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!