Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ciki ha 13 évesen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki ha 13 évesen még nem volt barátom?

Figyelt kérdés
Már az osztályból sok lánynak volt barátja, de nekem nem. 13/L

2016. szept. 24. 17:53
1 2
 11/11 anonim válasza:

Tudom, régi a kérdés, de szerintem se ciki. És látom, hogy nem vagyok egyedül! Én most pont 13 éves vagyok, és nekem se volt eddig pasim. Egy sem. (jólvan, 7-8 évesen EGYSZER próbálkoztam, de az se volt túl komoly kapcsolat)

Mondjuk én még barátokat (a barátot most nem arra értem, hogy pasi) is alig tudok szerezni, mert autista és ADHD-s vagyok (nem hazudok, tényleg nem), és vannak idegesítő vagy furcsa dolgaim, ami miatt könnyen elpártolnak tőlem. De elég gyakran előfordul az is, hogy túl csendes vagyok és nem merek odamenni senkihez se. Tehát igen, a baráti köröm az eléggé szűk nekem. Tudom, nem ide tartozik, nem tudom minek írtam le, csak úgy mondtam.

2022. aug. 1. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!