Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félénkségre valami "gyógyír"?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénkségre valami "gyógyír"?

Figyelt kérdés
16F vagyok és nagyon bátortalan nőügyekben. Vicces mert alapvetően tökös ipsének tartom magam, de egy lányhoz akit csak látásból ismerek nem merek odamenni. Valamiért félek, hogy nem tart elég jóképűnek, nem vagyok elég "menő, nem fog működni a humorom... szó mi szó ebben a szituban nyuszi vagyok és ez nem tetszik egy cseppet sem. Hogyan növesszem vissza a golyóimat ha legközelebb találkozok vele? Esetleg mivel lehetne indítani?
2016. szept. 21. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Szolits le az utcan lanyokat akar csak azerz hogy mennyi az idő vagy hol van ez meg az es meglatod legelőszor a legaprobb dolog is nagy szám lesz de ha már sokadjára kerdezed (nyilván mindig mastol)akkor elmulik ez a lampalaz szeru dolog es egy idő után úgy fogod elhivni bárhova mintha az időt kerdeznéd. Tudod, gyakorlas teszi a mestert! Hajrá!
2016. szept. 21. 17:50
 2/5 ZZotyaa ***** válasza:
Szerintem igyál a bátorság szirupból ... az segíteni fog
2016. szept. 21. 17:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Van, két három kőműves actimel után próbálkozz
2016. szept. 21. 21:55
 4/5 anonim válasza:
PIA!!!!
2016. szept. 24. 01:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Gondolj magadra előnyösen.

Amennyiben így teszel olyan izotópokat sugárzol a tér nanosektentális mezőjébe, amely lendületessé teszi a lányokkal való ismerkedést.

A szemedből a lány felé tisztelet,nagyrabecsülést projektálj.

Ne figyelj magadra (belülre), a gondolataidra. Gyere ki, a lányra figyelj 100%-os polaritással.

Ilyenkor leszel spontán, eredeti. Tudni fogod mit kell mondani. Ne tervezz meg semmit előre.

Nem kell az erőltetett mosoly.

És ilyeneket fogsz mondani: Hölgyem, már régen észrevettem, hogy kegyed egy elbűvölő teremtés.

Ezzel megremegteted a lábát, és a karjaidba alél.

Miért?

Mert érzi lényedből jővő tisztaságot,eredetiséget,egyszerűséget.

Azt, hogy nem egy hallott szöveget adsz elő neki.

Amit minden hölgy nagyraértékel.

Bármilyen ronda vagy, az inpejoratív szubtanciával a hölgyek lelkét szavakkal simogatot, ami ellenállhatatlan.

/vicc volt :)

2016. okt. 14. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!