Az életemre gyógyír? A halál javaslatának kivételével
de milyen egészségromlásod van a pánikrohamod miatt?
amúgy sajna nem sok mindent lehet ám ezzel kezdeni ... amíg az okot nem tudod rendezni, addig merő bohóckodás csak a kognitív terápia és társai. ide esetleg egy mélylélektanos és nagyon hosszú terápia jöhetne szóba, de hát ugye 4-6 évben gondolkodni anyagilag se lehet.
hidd el, ezt csakis te tudod megváltoztatni, és az a 0,5 mg alprazolam abszolút nem vészes, szal nem vagy elveszve annyira.
Először is próbálj meg a xanaxról átállni valami természetes nyugtatóra, pl. Nervephlege - ahhoz képest, hogy csak gyógynövényekből van, meglepően bika erős.
Olvasd el Szepes Máriától A mindennapi élet mágiáját, a legjobb "self-help" könyv, amivel valaha találkoztam. (Ha írsz privit az e-mail címeddel, át tudom dobni pdf-ben.)
Ismerd meg az ACT-t - Acceptance and Commitment Therapy ,
van róla egy könyv magyarul, Boldogságcsapda címen.
Egészségromlásom nincs, egészségszorongásom van, ami annyit tesz dióhéjban, hogy bármilyen a testemmel kapcsolatos, normális reakciót egyböl felnagyitok es a halálom látom mindebben, még ha más opció kézzelfekvöbb is. Pl. reggel óta zsibbadnak a kezeim, nem azzal a kifejezett zsibbadással, hanem csak az érzés hasonló, de mindent érzek tapintással, stb. A normális agyammal tudom h valoszinüleg a hátam feküdhettem el, de valami folyton ott kattog hátul, h szivrohamom lesz. Probálom negligálni, nem tudom, elindul a spirál es bummmm... roham. De volt már igy agyvérzésem, tüdöemboliám, agydaganatom, stb. Mindig figyelek mindent a testemen es mindenhez a legrosszabbat társítom.
A nervenpfleget probáltam, nem bírtam a macskagyökeret, idegbaj voltam töle. A könyvajánlokat köszönöm, utánanezek. A tünderhegy bentlakásos buli, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!