Sehogy nem tudok lenyugodni, mégis mit tegyek?
Az egész azzal kezdődött, hogy két hete meghalt az egyik ismerősömnek az anyukája. A lány velem egyidős (19) és az anyukája sem volt öreg. Ettől kicsit kikészültem. Aztán erre még rájött az, hogy meghalt váratlanul az egyik velem majdnem egyidős barátnőm, és azóta nem bírok lenyugodni.
Konkrétan nem a saját halálomtól félek, hanem anyájétól, de borzasztóan. Egy hete minden nap ezen idegeskedem, alig eszek és alszok, sokszor el is sírom magam. Nagyon félek attól, hogy megtörténik, hisz bármi megtörténhet és én tudom, hogy nélküle nem tudnék élni. Borzasztó ebbe belegondolni is, de nem tudom elterelni a figyelmemet sem. És lenyugodni sem tudok, már próbáltam mindent. Futottam, edzettem, nyugtató teát ittam, kisírtam magam, ALKOHOLT IS ITTAM, anyának is már elmondtam ezt, de ő se tudott lenyugtatni. Mit csináljak, vegyek be valami nyugtatót? Nagyon nem akarok ráfüggeni :(
Vagy az is lehet, hogy egyszer ez a beteges aggódás elmúlik? Mennyi idő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!