Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Így mégis hogyan gyógyuljak meg?

Így mégis hogyan gyógyuljak meg?

Figyelt kérdés
Szar a "családi" légkör, nem akarom részletezni, de emiatt lettem szorongó, depresszós típus. Voltam már terápián hosszabb ideig, szedtem is gyógyszert, megjártam a zártosztályt (öngyilkossági kísérlet), de mindegyik orvos/terapeuta csak azt tudja mondani folyamatosan, hogy költözzek el, akkor fogok tudni elkezdeni igazán gyógyulni. Oké, ezt én is tudom, de mivel a kedves szüleim olyannyira támogatóak voltak, hogy a szar gyári munkákon kívül mást nem tudok elvállalni, zsebpénzért, amiből vagy kifizetem az albérletet és éhenhalok vagy még az albérletet se fizetem ki. Próbáltam okj-s képzést végezni (csak ingyenes jöhet szóba), hogy kitörjek, de heti 3 délután kell bejárni, na ezt próbáld meg előadni a gyárban a főnöködnek... Nem mintha nem sírva menekülnék haza a gyárból minden nap. "Haza", ahol szintén szar. Na szóval ezek az okosak, mégis hogy a büdös p***ába gondolják, hogy csak úgy elköltözök otthonról? Akkora gyökérnek néznek, hogy ez magamtól nem jutna eszembe? Nincs mindenkinek cuki nagyija meg tündérkeresztanyja, aki támogatná.
2016. febr. 16. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs olyan ismerosod vagy baratod akivel osszekoltozhetnel? Vagy tobben koltoznetek? Es akkor eloszlana a lakber es a koltsegek, konnyebb lenne kijonni igy havonta.
2016. febr. 16. 22:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nehéz neked és elég kilátástalannak is tűnik. Próbálj meg csak magaddal foglalkozni egyedül és az egészségeddel. Jó barátnő, barát, pár esetleg? Vagy megpróbálhatsz olyan munka után nézni, ahol biztosítják a szállást.
2016. febr. 16. 22:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Egy szociális fóbiásnak nem igazán vannak emberi kapcsolatai.
2016. febr. 16. 22:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Ismerem amiről írtál, a más emberek miatti lelki kínokat és belebetegedést. Ha elköltözni nem tudsz akkor normális viselkedésre kell utasítani azokat akik megbetegítenek. Tudom hogy ez sem egyszerű, de nem lehetetlen. Akkor szoktak az emberek másokat gyötrő típusúak lenni ha nem adódik lehetőságük arra hogy felesleges energiájukat hasznosan vezessék le. Gyanítom hogy jót tenne a hozzátartozóidnak egy olyan leterhelés hogy téged támogatnak, unokát nevelnek, unokát pelenkáznak. Sok évtizedes tapasztalatom az hogy némely embernek szükséges a terhelés, az hogy használják, különben kártékony lesz másokra. Nem túlzás azt mondani hogy nem csak lelkileg megbetegítőek lehetnek hanem rákkeltőek. A nővéremnek gyomorrákja lett a gyötrő típusú férje mellett. De tudta mit kell csinálni. Úgy vágta ki az utcára a férjét mint a macskát szarni. Bocs de ez a legjobb megfogalmazás. Azóta meggyógyult műtét és orvos nélkül a rákból és a kora ellenére olyan fiatalos lett mint egy tinilány.
2016. febr. 16. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!