Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennének a helyembe?
Van egy lány, 18 éves, akit az első pillanattól fogva beleszerettem,úgymond szerelem első látásra..eleinte minden jó volt tartotuk a kapcsolatot egymással meg volt minden (szemezés,mosoly,beszéd,stb) de nem jártunk csak probálkoztam nála de a lány szintén küldte felém a jeleket
csak én nem mertem komolyan belevágni mert féltem,hogy ha elrontom akkor mindennek vége....de a lényeg,hogy ez ment hónapokig vártam a megfelelő lépest de semmi ezután eltelt pár hónap nem láttuk egymást s én belefáradtam abba,hogy mindíg nem sikerül s abba hagytam aszittem,hogy elfelejtettem őt mert, van egy másik lány, nagyon jóba vagyok vele s hogy megpróbálkozok nála ....de ma azt történt ,hogy sétálok az utcán erre jöt szembe a lány akit beleszerettem első látásba s amikor már nagyon közel volt köszönt nekem s megint kezdődik minden előrről valaki tudna segíteni,hogy mit tedjek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!