Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak? Elrontottam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Elrontottam mindent szerintetek?

Figyelt kérdés
NA szóval röviden van egy lány aki tetszik kb fél éve bejelöltem fb de nagyon keveset beszéltünk a lényeg az h azt írta h ha majd találkozunk akkor majd beszélhetünk a vonaton.. ez kb 2-3 hónapja volt azóta nem is beszéltünk bár láttuk már többször is egymást de nem köszöntünk egymásnak :D:D ami igen TUDOM furcsaa :D Én azért nem mert váratlanul megjelent és zavarba jöttem. Mit csináljak h tudjunk beszélni és h meg tudjuk ismerni egymást? Báár tudom nagyon hülyén jön ki h látjuk egymást és nem köszönünk egymásnak :D DE fb meg írok :s Mit tudnék most csinálni? Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben?L:15-16kb Én17
2016. szept. 12. 16:11
 1/9 anonim ***** válasza:
"de nem köszöntünk egymásnak :D:D ami igen TUDOM furcsaa :D" Tudod mi a furcsa? Az hogy ilyen poénosan fogod fel azt hogy köszönni nem tudsz de a csaj meg kéne. Na hoppá, ugye? Konkrétan tanulj meg köszönni, TE! Szerintem még az ovis is mer neki köszönni de te meg nem... Kicsit több komolyság kéne, ideje férfiként élned lassacskán.
2016. szept. 12. 16:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen igazad van de most mit tudnék csinálni?Van tanácsod? 2 hétig nem megyek arra amerre ő szokott menni úgy h még köszönni sem tudok neki
2016. szept. 12. 16:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Hmmm... Gondoltál már arra, hogy a megismerés rögös útján egy köszönéssel indulj el?
2016. szept. 12. 16:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, tényleg nem tudsz arra menni? Nem tudsz mondjuk azzal a vonattal menni és kicsit hosszabb útvonalon menni max 1x.
2016. szept. 12. 16:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem mert nincsen dolgom arra 2 hétig.. teljesen ellentétes irányba kell mennem és korábban
2016. szept. 12. 16:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Ráadásul akkor nem is vonattal megyek hanem busszal..
2016. szept. 12. 16:39
 7/9 A kérdező kommentje:
legközelebb jövőhét után tudok vele találkozni a vonaton ha találkozunk mert az sem biztos
2016. szept. 12. 16:41
 8/9 anonim ***** válasza:

PONTOSAN ugyanebben a helyzetben vagyok mint te... :D

Ugyanígy jelöltem be Facebook-on, én is ott beszélek vele, csak én buszon szoktam látni, de a történet ugyanez.

Mostmár szerintem ráveszem magam, hogy megbeszélem vele, hogy egy adott napon találkozzunk a buszon, mert ha csak úgy megjelenik, akkor mindig zavarba jövök teljesen...

2016. szept. 12. 18:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolso! En nem ertelek tegedet:"D Ha beszelsz fb n vele akkor mi tart vissza h a buszon beszelj vele??:D En nem is beszeltem vele mar 2-3 honapja De latjuk egymast a vonaton neha. Egyebkent hanyeves vagy? Es a lany? Tudnal vmit tanacsolni h mit tudnek csinalni h beszeljunk?2 hetig nem latjuk egymast.
2016. szept. 12. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!