Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hallókészülékes vagyok és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallókészülékes vagyok és tetszik egy lány. Szerintetek kiakad rajta?

Figyelt kérdés

2016. szept. 12. 06:14
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
100%

Ebből ne csinálj problémát, egy kicsit is komolyabb gondolkodású lány nem fog vele foglalkozni. Ugyanolyan értékes ember vagy, mint bárki, akinek nincs ilyen kis "hiányossága". :)

Arról meg annyit, hogy keress egy hallókészülékes lány, nem értem az ilyen ember logikáját, ha neked ez a lány tetszett meg, akkor meg mi van? Próbálkozz nála, sok sikert! :)

2016. szept. 12. 14:55
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátom is hallókèszülèkes és majdnem 2 ève együtt vagyunk. Soser zavart,néha ppnt, hogy hülyèt csinál belölem mikor kiveszi. Aztán jót nevetünk,ahogy ordibálok neki mindent. :)

17/lány

2016. szept. 12. 15:35
 13/21 anonim ***** válasza:
57%
Előfordulhat ...
2016. szept. 12. 16:12
 14/21 anonim ***** válasza:
#7...mindig azt mondom az ilyen emberektol kimeljen meg a sors mint amilyen te vagy. Gondolom lany vagy, de ha fiu akkor is a szegenysegi bizonyitvanyod. Sokkal sajnalatra meltobb es erkolcsileg nagyobb hianyossag ez a felfogas amit te kepviselsz. Bar attol tartok tul buta vagy, hogy ezt is felfogd. Mellesleg sok intelligens, gyonyoru lany van akit nem zavar, szoval legy oly szives asd el magad, de jo melyre:)
2016. szept. 12. 16:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyáltalán nem zavarna :)
2016. szept. 12. 16:54
 16/21 anonim válasza:
100%
nekem a barátomat se zavarta sose hogy hallókészülékes vagyok, pedig nekem látszik is rendesen. Eleinte azt hitte hogy egy "nagyon menő modern fülbevaló" :D ne csinálj belőle ügyet, ha kicsit is normális a csaj, nem jelenthet problémát.
2016. szept. 12. 17:19
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Sokat segítene, ha tudnánk, hogy hol tart az ismeretségetek?

Barátok vagytok? Szomszédok, ismerősök?

Amúgy szimpatizál veled, vagy csak egyoldalú részedről a vonzalom?

Utóbbi esetben még az is előfordulhat, hogy elutasítja a közeledésedet, de ez NEM a hallókészülék miatt lesz, hanem mert másmilyen az esete, vagy egyéb okból nem érez magához passzolónak.

Ez sajnos már mindnyájunkkal megesett egy párszor, hallókészüléktől függetlenül.

Ne érezd magad másoknál kevesebbnek, senki nem hibátlan! :)

2016. szept. 12. 18:08
 18/21 anonim válasza:
100%

Nekem volt hallókészülékes barátom és abszolút nem zavart, ő attól még ugyanolyan ember, mint bárki más. :)

Viszont légy óvatos, vannak lányok, akik sajnos automatikusan negatívan állnak hozzá, de ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor az ilyen lányokat hagyd a fenébe. :)

19/L

2016. szept. 13. 00:05
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy jó szűrő. Ha zavarja, akkor eleve felejtős. Ha nem, az sem feltétlen biztosíték, hogy nekedvaló, de jó jel, ha nem problémázik rajta.
2016. szept. 15. 10:04
 20/21 anonim ***** válasza:

A 4. és a 18. válaszolókkal értek egyet én is: ha zavarja, akkor nem érdemel meg téged.

Tudjál róla (de tán tudsz), hogy az önbizalom mindennél többet ér, és sokszor az ilyen félelmeink bénítanak meg minket, aztán a végén milyen nevetségessé válunk már, amikor kiderül, hogy nem is volt mitől félnünk (pl. az illető észre sem vette vagy nem is tudott arról, amitől mi féltünk - velem is hányszor volt ilyen, fú...!).

Olyan érdekes ez az önbizalomtéma amúgy, nekem legalább is, pláne, hogy nem rég felfedeztem, hogy az önbizalom általában a szépséggel fordítottan arányos (a legszebb barátnőimnek van a legkevesebb önbizalma, amin mindig kiakadok, hogy ez hogy lehet, és az újságcímlapra legkevesebb eséllyel pályázók meg úgy szedik fel meg össze a pasikat, hogy ihaj), talán nem is véletlenül. Ebből következően meg minél kevesebb az önbizalmad, gondolj arra, hogy annál jobban nézel ki, tehát igazán lehetne több önbizalmad is! :D

A szépség pedig tényleg belül kezdődik, és ez pont ezt jelenti, hogy amint te jóban vagy saját magaddal, megelégedetten nézel bele a tükörbe (és nem öntelten ;), akkor az sugárzik belőled, és az tesz széppé, helyessé, jóképűvé.

A kérdésedből meg egyértelműen kiderül, hogy nem vagy eléggé kibékülve magaddal, ezen dolgozz! :) Még ha pont az ilyen kalandokból is építjük fel elsősorban az önbizalmunkat, mind fiúk, mind lányok, de sokszor pont így tévesen, hogy ha nem kellesz valakinek, akkor te már nem is vagy elég jó. Pedig ez nem igaz: ő nem elég jó neked! :)

És engem is érdekelnek a fejlemények! :)

2016. okt. 28. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!