Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallókészülékes vagyok és tetszik egy lány. Szerintetek kiakad rajta?
Figyelt kérdés
2016. szept. 12. 06:14
1/21 anonim válasza:
Nem hiszem de kiprobalod es kiderul
2/21 anonim válasza:
Szerintem kizárt, hogy zavarná.
3/21 anonim válasza:
Eleg sok felszines lany van a mai vilagban. De ha nem az a fajta nem lesz gond.:) en is az vagyok amugy. 18f
4/21 anonim válasza:
A mai világban sajnos sokan előítélettel állnak egy, csak picit is "sérült" emberhez. Viszont ha ilyen kis dolog -hallókészülék- miatt elutasít a lány, akkor meg sem érdemelt téged, és ne sajnáld.
5/21 anonim válasza:
Engem nem zavarna az ilyesmi, ha amúgy szimpatikus vagy :)
6/21 Noblesse Oblige válasza:
Ha normális a lány akkor nem.
7/21 anonim válasza:
Most honann tudod hogy a környezetébe van e halló készülékes lány? Nem azt mondta a kérdező h a halló készülékes lányokkal nem foglalkozna. Attól független hogy hallokeszuleke van nem kell hallokeszulekes lányt keresnie. Te meg bunkó vagy miért nem keresel te is egy bunkó lányt /fiút? És kedves kérdező szerintem nem fogja zavarni bár te ismered engem nem zavart mert volt olyan párom akinek szintén halló készüléke volt. :) sok szerencsét :)
8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de nem keresek hallókészülékes lányt ő tetszik ő szimpatikus és rendes szrrintem se zavarná de azért kiváncsi voltam más hogy van így vele és én ilyenen nem akadok ki hisz én is olyan vagyok
2016. szept. 12. 13:47
9/21 A kérdező kommentje:
Amúgy ez kicsi hallókészülék alig látszik
2016. szept. 12. 13:47
10/21 anonim válasza:
A te elméleted szerint akkor nekem ugyan olyan lelkisérültet kéne keresnem aki vagdossa magát nem?
És ezen elmélet szerint neked ugyan úgy sárgapapíros párt kéne találnod :) hogy meglegyen a fifty fiifty állás:)
Kérdező
Nem hiszem hogy annyira zavarna bárkit is főleg ha alig látszik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!