Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Anno ti is így éreztétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anno ti is így éreztétek magatokat a helyemben? 16/L

Figyelt kérdés

Állandóan az van, hogy körülöttem minden barátnőmnek és ismerősömnek lesz valakije. Lassan 1 éve ez megy. Nekem nincs senkim ilyen téren, nem udvarolnak nekem. Nagyon szarul érzem magam így bevallom őszintén. Ma este is sírtam emiatt, úgy érzem borzalmas egyedül. Még sosem voltam párkapcsolatban, nagyon szeretnék már abban lenni. Tulajdonképpen 12 éves korom óta várok rá (tudom az még nagyon fiatal stb stb stb...)

Igazából az a problémám hogy emiatt nagyon egyedül érzem magam. Tényleg nagyon várom, azt a bizonyos valakit, aki miatt minden nap színesebben látom majd a világot. :(

Nagyon szeretnék egy párt. És nagyon rossz érzés, hogy a barátnőim közül mindenki elkelt csak én nem. Persze örülök, hogy boldogok, csak olyan rossz hogy amikor megkérdezik hogy mi a helyzet a fiúkkal akkor mindig ugyanazt a választ kapják hogy semmi.

Tudom, kicsit hosszú lett, de emiatt most megint nagyon kivagyok érzelmileg. Nem tudom mit tegyek. Volt valaki ennyi idősen hasonló helyzetben?

2016. szept. 11. 22:20
1 2
 11/18 $$$$$ ***** válasza:

Azt akartam ìrni hogy : kocka se vagyok.....

csak a telefonom néha önkény uralomra tör XD .

2016. szept. 11. 23:48
 12/18 anonim ***** válasza:
42%

"Tényleg nagyon várom, azt a bizonyos valakit, aki miatt minden nap színesebben látom majd a világot"

A fenti mondattal van a baj. Senki nem akar ilyen baratnot. (kiveve egy szexre, mert arra mindegy)

2016. szept. 11. 23:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem igazán éreztem így magam sose hogy mindegy hogy ki csak legyen már, ha szerelmes voltam akkor azt akartam hogy a kiszemelt illetővel összejöjjön, de amúgy nem. Amúgy 17 évesen lett először barátom, nem érzem úgy hogy bármiről lemaradtam volna:D 19l
2016. szept. 12. 11:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Én is éreztem így a Te korodban, meg még sokan mások is. :) Hidd el, egy kapcsolattal sokszor nem könnyebb, hanem nehezebb az élet, mett az a másik ember, más mint te, össze kell csiszolódni, ami nem kevés munka. Persze eleinte segítenek a hormonok, amiktől, azt hiszi az ember, hogy megtalálta a másik nemből azt aki ugyanolyan, mint ő, aztán idővel kiderül, hogy mégse. Persze nagyon jó, ha az embert szeretik, de ettől az életed nem lesz könnyebb, pár nélkül is láthatod a világot színesnek, meg egy társsal is szürkének, ha olyan az időszak. Szóval csak várj türelmesen és tedd örömtelivé a napjaidat. Szorongással, keserűséggel nem lesz könnyebb párt találni. :) Hidd el, a barátnőidnek is megvan a maguk baja, barát ide vagy oda. Csak azzal senki nem dicsekszik... Légy nyugodt, lesz majd társad, ha eljön az ideje. (23 évesen lett az első kapcsolatom, hamarosan esküszünk. :) )
2016. szept. 12. 14:47
 15/18 anonim ***** válasza:

ÉN 24 évesen érzem így :/ volt barátnőm, de csak ilyen pár hétig és még régen, szóval az nem sokat számít.

16 éves lányok már szerintem nem olyan éretlenek és jól ki szoktam jönni velük, szóval ha valaki szívesen megismerne, itt vagyok :)

2016. szept. 12. 15:30
 16/18 Firedoom ***** válasza:
Sorolni rudnam azokat a negativumokat amiert meg nem volt baratnom, de inkabb nem teszem xD ilyenkor fondolkozom el azokon, hogy a velem egykoru osztalytarsaimnak es egy ket baratomnak sem volt meg baratnoje, de vajon miert? Mi az ami tenyleg kell? Egy olyan tars aki elfogad es hasonlit rad. Na en es a sorstarsaim tovabbra is ezt a csodat keressuk. 19f
2016. szept. 12. 21:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Remélem nem késtem mèg el a kommenteléssel, mert most ahogy visszaolvastam a kommenteket lett még egy gondolat bennem ami valószínüleg hülyeség mert arra a választ hogy a spekulációm igaz-e csak a velem ellentétes nem nagy csapatai tudják.
2016. szept. 13. 20:39
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést az elöző befejezetlen kommentért :/ a telefon szeret szórakozni velem. A gondolatom pedig az, hogy mint ahogy ennél a kérdésnél is lány a kommentelő és még sok más kérdésnél/kommentén is ahol a mondandóban van egy közös: Még nem volt barátom pedig nagyon szeretnék már.

Nem lehet-e, hogy ezek a lányok valójában nem is az a tipikus ronda/molett/stb. lányok akiknek komoly változásra van szügsége hogy a párkapcsolataiban sikeres legyenek, hanem az átlagosnál esetenként jobb, kicsit talán csöndes de szép és csak az egyszerűen átlagos lányokról beszélünk?

Ha igen, akkor mi lehet a baj?

A-Nincs elég fiú?

B-Kétlem.

A-Minden fiút visszautasítanának a lanyok?

B-Valószínűtlen.

A-Nem mernek a fiúk a csajozni ezért inkább csak távolról nézik a sült galambot és várják, hogy berepüljön a szájukba?

B-Szerintem lehet benne valami!

C-Marhaság!

B-Rendben, de akkor vajon miért olvashatok minden ehhez hasonló kérdés alatt olyan 16-17-18-... lányokról akiknek nincs párjuk pedig már nagyon várják, elvégre a fiúknak kell kezdeményeznie.

C-De akkor mi lehet a baj?

B-Szerintem ebben a képletben csak az az egy elképzelhető baj lehet ha a fiúk nem kezdeményeznek amit igazság szerint még az is alátámaszt, hogy mostanában megnőtt a Női kezdeményzések száma.

Vagy ez mind csak az én kitalált butaságom?

2016. szept. 13. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!