Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esély a szerelemre?
Figyelt kérdés
3 éveg tartott az első nagy szerelmem végül lecseréltek. Persze ne volt hibátlan kapcsolat, voltak veszekedések, hisztik részemről, megcsalt én pedig mivel túl nagy volt a rózsaszín köd. Adtam még egy esélyt neki. Másfél év telt el a szakítás óta ő persze boldog kapcsolatban van. Volt azóta egy rövidebb kapcsolatom mert úgy véltem vele boldog lehetnék, de mégsem estem szerelembe. Elég fiatal vagyok viszont félek hogy nem fogok úgy lángolni senkiért. Mit tehetnék? 20L2016. szept. 5. 23:14
1/2 anonim válasza:
én hasonló szituba voltam es szerintem ezek után ugyan ezzel az emberrel semmiképp nem jó ötlet még csak próbálkozni se de persze ha az ember szerelmes mondhat bárki bármit azt is hogy mi fog történni előre az ember meg se hallja tudom :D de amugy egy másik kapcsolat mindenképp segit elfelejteni jóesetben meg amit sose szabad elfelejteni hogy egy kapcsolat akkor szép ha kölcsönös a szeretet ha mar az egyik fél jobban szereti a masikat szvas van megpedig annak aki jobban szeret :/ kegyetlen szemétség az egész :D 19F
2/2 A kérdező kommentje:
Semmiképpen sem jönnék az exemmel újra össze, és igazából nem is ő hiányzik hanem az amit én éreztem iránta és hogy boldog voltam minden semmiségnek örültem ami mára úgy elhalványult és csak vagyok a mindennapokban.
2016. szept. 6. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!