Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az probléma, hogy ha 20 évesen 16 éves barátnőt szeretnék?
Figyelt kérdés
16 éves korom óta szeretnék kb barátnőt, aztán valahogy megmaradt az, hogy ilyen idős lánnyal szeretnék járni.
Még mielött valamilyen elvetemültnek eszébe jutna 1 kérdés:
Nem, nem szakítanék vele ahogy múlnának az évek :D
2016. szept. 5. 21:16
1/10 anonim válasza:
Szeresd, az a lényeg. Vagy tévedek?
2/10 A kérdező kommentje:
Nem tévedsz, az a leglényegesebb.
Na meg kölcsönös legyen :D
2016. szept. 5. 21:25
3/10 A kérdező kommentje:
Kölcsönös legyen a szeretet*
Végét lehagytam véletlen.
2016. szept. 5. 21:27
4/10 anonim válasza:
én meg 16 évesen egy 20+os barátnőt szeretnék aki nem fakefriend..:D
5/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem, sőt később az a pár év meg sem fog látszani (már ha esetleg ennyire komolyra fordulnának a dolgok). Anyum és a barátja között van hat év (bár ott anyum az idősebb), illetve van egy barátnőm, aki egy nála 10 évvel idősebb fiúval jár, és már nagyon régóta együtt vannak és aranyosak is együtt :) Szóval szerintem nem probléma :)
6/10 anonim válasza:
Nem probléma, én azt érzem a leírásod alapján hogy azért szeretnél mert még nem volt. (Ha jól értelmezem.) Szóval hajrá és keress már egy csajt.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
#4: Remélem majd megtalálod a lányt!:D
#5: Én annak nagyon is örülnék, ha komolyra fordulnának a dolgok ha lesz barátnőm, komoly kapcsolatot szeretnék.
#6: Jól értetted, nem is volt még barátnőm.
Köszi! :D Remélem hamarosan lesz :D
Bár kiszemelt nincs, meg olyan sem aki tetszene.
2016. szept. 5. 22:00
8/10 anonim válasza:
Konkrétan 16-nak kell lennie?Nem amúgy nem probléma 4 év az nem sok.
9/10 A kérdező kommentje:
Nem kell pont 16-nak lennie, akörüli is lehet, kijövünk a lánnyal akkor nem fog érdekelni a kor.
2016. szept. 5. 22:36
10/10 anonim válasza:
Az a baj hogy én is valahogy így vagyok vele, csak közben meg 24 lettem. Külsőre mondjuk szerintem nem sokat változtam, még mindig simán 18-19-nek nézek ki, de még mindig kb 16 év körüli lányok fognak meg, de hozzájuk meg idős vagyok :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!