Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pityu nevű kérdése:
Mit kéne csinálnom?
Figyelt kérdés
Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Az egész úgy kezdődött hogy egy táborban ismertem meg, majd elkezdtem vele beszelni majd rajottunk hogy ugyan az az erdeklodesi korunk .. Bejovunk egymasnak es ami furan hangzik, en kiszemeltem ot es o meg engem.( ezt Nem mondtuk egymásnak de teljesen ez jön le. Hívatam moziba meg sok helyre de sosem tudott eljonni mert dolga volt .. Ő is abban a varosban él ahol én . A tábor után 1 hónapig reggeltol hajnali 2 ig beszeltunk a facebookon, és egy hónap után sikerult találkoznunk, egy ifjusagi csoport tagjai vagyunk es segitettunk egy gyermek remdezvenyen a gyerekekre vigyazni. Még nincs vége a remdezvénynek, tobb napig talalkozunk. A remdezveny alatt próbáltam odamenni hozza, de sosem tudtam annyira kozel kerulni hozza, mert állandóan beszélgetett vele valaki. Egyszer mikpr egyedul volt oda mentem hozza es megkerdeztem hogy miújsag van es beszelgettem vele egy kicsit. Ennyi volt. Még hátra van négy nap a rendezvényből, annyi esélyem van.. Írtóan szerelmes vagyok belé :( mit kéne csinálnom hogy kozelebb keruljek hozza? :(( koszi az ertelmes válaszokat, és hogy elolvastátok 😊2016. aug. 22. 18:12
1/5 anonim válasza:
Amit eddig is, próbálj meg beszélni vele. Jobbat most nem nagyon tudsz csinálni, csak menj oda és próbáld megismerni.
2/5 anonim válasza:
Ha a rendezvényen nem is sikerül közel kerülnöd hozzá, akkor később hívd meg valahova. De ha folyamatosan lemondja a személyes találkákat, akkor hiába írtok egymásnak regényeket facebookon, soha nem lesz belőle semmi.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen en is igy gondoltam , koszi hogy segitettetek, folegma masodik valaszolo ;)
2016. aug. 23. 16:47
4/5 anonim válasza:
#2 vagyok. Szívesen, remélem sikerül majd elhívnod valahová. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Holnap lesz az utolso nap a rendezvenybol. Ne, sokat beszelgettunk de este mindig sikerult. Kicsit olyan mintha megvaltozott volna vagy nem tudom. :((( a rendezvenyen a társaim kozul paran raszalltak ilyen gyokerek.. Azt mondta hogy ot nem erdeklik az ilyenek. Remelem kozben nem beszelget mas fiuval mert ha osszejonne valakivel nagyon szomoru lennek :(((. Lassan vege a nyarnak es van 6-5 nap. Csodat kene tennem a rendezveny utan megprobalom elhivni valahova . Egyszeruen nem tudnak rola lemondani annyira szeretem de ő ezt nem tudja :((
2016. aug. 25. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!