Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy ez változzon?
Ha nem is vagy szép (ami nem olyan biztos mert egy csomó lány nem tartja magát szépnek) akkor is legyél igényes.
Lehet sokat számít a külső de ha nyitott kedves és életvidám akkor szinte biztos lesz akinek tetszel. Szóval legyél pozitív és szeresd kicsit jobban önmagad. ;)
Ezek nem kínos témák :) Mondjuk a romantikus könyvek nem biztos, hogy érdekelnék a srácot...sőt.. :D De a sorozatokról nyugodtan elbeszélhetsz vele. Pl.: Megkérdezed hogy nézi e ezt a sorozatot, arra jön egy igen/nem válasz. Ha nemet mond, akkor folytathatod azzal is, hogy: Kár, pedig izgi volt ez és ez történt benne. És után megkérdezed, hogy milyen sorozatokat néz ő. Lehet hogy lesz egy közös sorozatotok, vagy tudtok egymásnak ajánlgatni, hogy ezt érdemes megnézni vagy ilyenek. Erről könnyen át lehet térni a filmekre, színészekre, mozira...stb :) Tényleg csak nyitottnak és részben spontánnak kell lenni ;)
Remélem tudtam segíteni :)
Próbálok pozitív lenni, de az idegenektől mindig félek és másképp viselkedem, mint a barátnőimmel.
Köszönöm, ezt megnyugtat, hogy a fiúkat is érdekelheti, amiket engem. Bár én inkább lányos sorozatokat nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!