Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehetnék, hogy ez változzon?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy ez változzon?

Figyelt kérdés
Nagyon elkeseredett vagyok, mert nem jön össze soha senkivel semmi. Zárkózott lány vagyok, akinek soha nem volt barátja és szeretnék egyet már régóta. Senkinek nem tetszem és szerintem nem vagyok szép sem a fiúk szerint. Mit kéne tennem, hogy érdekeljem őket? 16/l

2016. szept. 3. 15:50
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Szeretek a könyvekről meg sorozatokról mesélni, amiket nézek és a barátaimmal ezek főleg a közös témáink és mindig szóba hozom. Ezen kívül nem tudok olyat, amiben tájékozott vagyok.
2016. szept. 3. 16:47
 12/21 anonim ***** válasza:

Ha nem is vagy szép (ami nem olyan biztos mert egy csomó lány nem tartja magát szépnek) akkor is legyél igényes.

Lehet sokat számít a külső de ha nyitott kedves és életvidám akkor szinte biztos lesz akinek tetszel. Szóval legyél pozitív és szeresd kicsit jobban önmagad. ;)

2016. szept. 3. 16:53
 13/21 anonim ***** válasza:

Ezek nem kínos témák :) Mondjuk a romantikus könyvek nem biztos, hogy érdekelnék a srácot...sőt.. :D De a sorozatokról nyugodtan elbeszélhetsz vele. Pl.: Megkérdezed hogy nézi e ezt a sorozatot, arra jön egy igen/nem válasz. Ha nemet mond, akkor folytathatod azzal is, hogy: Kár, pedig izgi volt ez és ez történt benne. És után megkérdezed, hogy milyen sorozatokat néz ő. Lehet hogy lesz egy közös sorozatotok, vagy tudtok egymásnak ajánlgatni, hogy ezt érdemes megnézni vagy ilyenek. Erről könnyen át lehet térni a filmekre, színészekre, mozira...stb :) Tényleg csak nyitottnak és részben spontánnak kell lenni ;)

Remélem tudtam segíteni :)

2016. szept. 3. 16:56
 14/21 A kérdező kommentje:

Próbálok pozitív lenni, de az idegenektől mindig félek és másképp viselkedem, mint a barátnőimmel.

Köszönöm, ezt megnyugtat, hogy a fiúkat is érdekelheti, amiket engem. Bár én inkább lányos sorozatokat nézek.

2016. szept. 3. 17:00
 15/21 anonim ***** válasza:
Akkor akár elkezdheted a Trónok harcát, Agymenők, Így jártam anyátokkal, vagy más egyéb vígjátéksorozatok, amik a fiúkat is lekötheti és neked is bejövős sori. :) Vagy a filmekről is el lehet kezdeni beszélgetni, ha olyan téren nyitottabb vagy ;)
2016. szept. 3. 17:05
 16/21 A kérdező kommentje:
De azért kezdjek el olyat nézni, ami esetleg nem izgat, mert ezzel fiúkat szerezhetek magamnak? Azért nem szeretnék olyan dolgokat magamra erőltetni, amiket nem szeretek emiatt. Vagy enélkül nem megy?
2016. szept. 3. 17:13
 17/21 anonim ***** válasza:
Én nem ezt írtam. Hanem azt, hogy belenézhetsz ilyen sorozatokba is, amiket a fiúk is szerethetnek. Attól még nem kell végignézned. Belenézel az első részébe és ha nem tetszik, akkor hagyod ;)
2016. szept. 3. 17:18
 18/21 A kérdező kommentje:
Ja, azt megpróbálhatom. Köszönöm a tippet.
2016. szept. 3. 17:21
 19/21 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok és szintén nem volt még barátom...De nem szabad feladni, előbb utóbb elfogad valaki önmagunkért. :)
2016. szept. 3. 18:48
 20/21 anonim ***** válasza:
nagyon drukkolok neked, meglatod amikor nem is gondolod, egy jo kapcsolat kezdeten talalod magadat.
2016. szept. 3. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!