Ha az utcan beszolnak nem tudok agresszivan reagalni. Mit tehetnek, hogy ez valtozzon?
Eletemben eloszor egy 7-8 fos banda belemkotott es tok nyugodt voltam semmifele agressziv fellepest nem produkaltam. Alapbol szavak miatt nem tudok agressziv lenni,ha viszont megutnek mar igen.
Szeretnek valtoztatni ezen ,hogy lehetnek agresszivabb ?
A lehető legjobb viselkedési formát "választottad" ahhoz, hogy ne legyen nagyobb balhé, vagy a végsőkig esélyt adj annak, hogy végül bunyó nélkül távozzon mindenki. /Elmondásod szerint ha megütnek, úgyis visszaütsz, akkor már mindegy, hogy mondasz-e valamit./
Ha inkább verekedni szeretnél ilyen helyzetben, akkor tényleg nem szerencsés nyugodtnak maradni, de ebben az esetben bármit mondhatsz, nem kell agresszív szöveg - ahogy az első válaszoló is mondta, elég egy humoros beszólás -, nagy valószínűséggel egymásnak mentek.
Koszonom a valaszokat.
De ez buszon volt ,raadasul kuzdo sportot uzok ,de valahogy abban a helyzetben csak visszaszoltam odajottek pattogni vegul leszalltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!