Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pop punk, punk rockereket merre lehet találni?
Én csak lélekben tartozom a rockerek közé. Anyukám nem díjazza a mozgalmam.
Őt idézve ,, ebben a házban semmi koponya és társai se lesznek'' . Ezért kell fej nélkül szaladgálnom a házba ,amíg bent tartózkodom. Sorry,off.
Na,szóval . Koncert :D Mégiscsak koncert. :D Tömegével vannak. Én az utcán is sok hasonló öltözködésű emberrel találom szembe magam. Hmm...rendezvények?
Rocker vagyok.
Legtobbszor feketeben jarok, sotetbarna hajam van, feher borom es kek szemem.
Rammstein, Black Sabbath, Metallica a kedvenceim.
A Slipknotot is szeretem :))
17l
Rockfesztiválokon biztosan, meg helyi rock koncerteken, kocsmákban egyéb helyeken. :D
Koncerteken is találhatsz, főleg, ha rendezvények, mint ugye a fesztiválok. Vagy csak szimplán egy olyan irányultságú kocsmában, szórakozóhelyen. Biztos van a te környékeden is ilyen. :)
#6 így ez mind nagyon jól hangzik rólad :D
hát pesten lakok, van egy-kettő rock kocsma a közelben, de sose jutott eszembe ilyen helyekre menni :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!