Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha 15 évesen még egy barátnőm se volt?
Egy kis 3000 fős faluban lakok, a környéken is csak 500-800 fős faluk vannak [kivéve egy 10000 fős várost] szóval szerintem már ez is megnehezíti a dolgomat.Nem arról van szó, van jó pár szép lány a környéken.Pont az a baj velük, hogy csak szépek semmi eszük , legalább is úgy ismertem meg őket.Én meg nem az a fajta gyerek vagyok (Akikből szintén sok van a környéken).
Én inkább a visszahúzódó,félénk fajta vagyok aki egész nap a számítógépen játszik vagy animéket néz :) Ez miatt alig pár barátom van (De velük nagyon jól kijövök, hasonlók vagyunk).Emellett azt se lehet mondani, hogy pénzes vagyok.És agresszívnak sem mondanám magam [4. ben verekedtem utoljára most leszek középsuli 1.].
A legtöbb ameddig eljutottam egy lánnyal az annyi, hogy jó messziről megbámultam. Van, hogy ezt a "sportot" a barátaimmal űzöm mivel ő nekik sem volt még barátnőjük se! (velem egy korúak).
Szerintetek ciki ha 15 évesen nem volt egy barátnőm se?
Animeeeee :D
Egyaltalan nem ciki. No problem :)
Fiatal vagy, ezutan jonnek csak a lanyok
Szia. Dehogy ciki. Nem vagy elkésve
Bár hiaban mondanam hogy menj bulizni ha a kornyeken nem megteheto meg fiatal is vagy.:)
Kozepiskolaban majd lehet lesz valaki akivel jol kijossz.
Taborokba vagy esetleg majd a gyakorlati helyen biztosan lesz valaki.
A gepet mellozd picit es szabadulj ki.
Nem vagy lekesve semmirol!:). 17/L
Miért lenne ciki? Még bőven lesz időd, nem kell mindent elsietned. Annak is eljön majd az ideje.
15/L
Ne viccelj! BŐVEN ráérsz! Sőt!
Tanulj, később kialakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!