Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek senkinek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

Sokatt gondolkoztam hogy fel tegyem e ezt a kérdést de végül muszáj lessz.

Szoval 14 éves fiu vagyok eddig három hogy mondjam lány volt ugy járás ügyileg az életembe, (de amugy mind a 3 ebben az évben volt) az elsō vel nemtudom mi lett osztálytársak vagyunk de vele egyszerüen nem lehetet(bocsi most nem írom le), a második nem ír vissza, a harmadik meg azt mondta hogy "még gyerek akar maradni" ugyhogy asszem jöt össze pedig azt mondta hogy velem akar maradni de egyszer csak ez lett.

(Ha kérhetem a kérdésemre válasszoljatok és nem azt kérdeztem hogy miért foglalkozok 14 évesen ilyenekell meg hogy tudod e írni meg ilyenek csak kérdésre válasszoljatok) jah és tudom lessz másik deh annyira nem hisszem mert ilyen szerencsétlen vagyok akinél be próbálkoztam neten az meg messze lakik és ennyi.

2016. aug. 24. 13:18
 1/7 A kérdező kommentje:
Az semm jöt össze*
2016. aug. 24. 13:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert 14 éves vagy. A 14 évesek többsége pedig éretlen, párkapcsolatra alkalmatlan. Még akkor is ha a lányok elvileg korábban érnek. Most vagy azt teszed hogy szorgalmasan kutakodsz egy érett lány után és közben annyi csalódásod lesz amennyi egy 18 évesnek is elég lenne, vagy kivárod szépen a megfelelő lányt/időt.
2016. aug. 24. 13:56
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát az a baj hogy nem szeretek semit a véletlenre bízni mert eddig nekem az nem naggyon vált be.

Többnyire szerencsétlen vagyok

2016. aug. 24. 14:18
 4/7 anonim válasza:
Énis ilyen vagyok csak lány. Szerencsétlen vagyok énis xD de ne csüggedj biztos találsz egy barátnőt:D
2016. aug. 24. 15:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Remélem
2016. aug. 24. 15:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha úgy beszélsz, ahogy írj, akkor egyértelműen az a probléma.

Ha főleg írásban tartod a kapcsolatot a lányokkal, akkor ismét kézenfekvő a probléma.

2016. aug. 24. 18:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Hidd el minél jobban erőltetem annál rosszabb lesz. Szerintem még bőven ráérsz ezzel foglalkozni. 14/L
2016. aug. 24. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!