Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek senkinek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

Soha senki nem szeretett még. Tudom, hogy 15 évesen ráérek még, de akkor is nagyon fáj hogy mindenki eldob. Nem tudom miért csinálják ezt velem, mindenki azt mondja hogy jófej vagyok meg szép, okos, aranyos és mégis semmibe vesznek. Barátaim sincsenek, de ha megkérdezem miért nem vagyok elég jó nekik senki nem tud válaszolni. Mindenki csodálkozik hogy milyen zárkózott vagyok. Hogy ne lennék az mikor egész életemben nem kaptam szeretetet?

A kérdésem az lenne, hogy: létezik hogy engem senki ne szeressen?

Szívem szerint egész nap sírnék az elviselhetetlen magánytól.

15/l

2016. aug. 20. 23:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem létezik olyan, 100% hogy tetszel valakinek.
2016. aug. 20. 23:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Légy türelmes! Olyan nincs, hogy egész életedben nem kaptál szeretetet, ez baromság. 15 év még semmi...
2016. aug. 20. 23:30
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
Irjal nekem en is igy vagyok. 16/F
2016. aug. 20. 23:31
 4/10 anonim ***** válasza:
írj, beszélgessünk :)
2016. aug. 20. 23:48
 5/10 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. Nekem is írhatsz. :D 15/F
2016. aug. 20. 23:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Itt szerintem minden második ember ilyen. :D Pacsi 15/f
2016. aug. 21. 00:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Csinike:$
2016. aug. 21. 02:02
 8/10 anonim válasza:
Ha gondolod nyugodtan írj,szívesen beszélgetnék veled 😃 ^^ 16/F
2016. aug. 21. 23:51
 9/10 anonim ***** válasza:
írj :) 19/f
2016. aug. 21. 23:53
 10/10 Firedoom ***** válasza:

Most legszivesebben a kezedbe nyomnek egy sutit es addig simogatnam a buksid amig happy nem leszel ;)

De komolyra forditva a szot (Engem ismerve ez hulyen hangzik): mindenkinek van az eleteben egy idoszak amikor egy elhajitott konek erzi magat. Van akit hamar felszednek, van akit meg le is sza**nak, de mind a ket koben van valami kozos: egyszer ra talalnak. Az elet sokszor kegyetlen, de nem egy oldalu. Meg fogod tapasztalni a jot ebben biztos vagyok. Egyszer rajonnek, hogy milyen ertekes vagy es jo tarsasagban egy kavicsbol akar gyemant is lehetsz.

Miert nem vagy eleg jo? Talan csak ok nem erdemelnek meg. Nem ismerhetlek ezert ezt nem tudom megitelni. Donts te! Mindent megteszel azert, hogy elfogadjanak es szeressenek? Ha igen akkor itt van a kutya elasva. Ne masnak akarj megfelelni mert akkor nem leszel boldog. En mar csak tudom. Rovid eletem soran en is megtapasztaltam a nelkulozest, sot meg a kozutalatot is. Elfolytottam magamban es valahogy tovabb bittam. Vicc nelkul mondom: szar ember vagyok :D egy utolso kis szemet, de meg nekem is lettek barataim. Akkor neked miert ne lehetnenek? 19f

2016. aug. 22. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!