Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves srác vagyok és van egy pár ősztincs a hajamba és szerintetek ha ismerekedek mennyire rontsa le a helyességemet?
Figyelt kérdés
#HELYESSÉGEMET
2016. aug. 22. 12:50
1/11 anonim válasza:
Én is őszülök. Pacsi! :D 15/F
Szerintem nem rontsa el.
3/11 anonim válasza:
Az kizárt dolog, mert én nem tudom!
4/11 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar csak más lányok vélemyénye érdekel hogy rontsa a kinézetem vagy nem?
2016. aug. 22. 13:04
5/11 anonim válasza:
Nem rontsa, hanem rontja. A helytelen beszéd zavaróbb.
6/11 anonim válasza:
Fesd be azt a tincset, vagy vágd le ha nagyon zavar
7/11 anonim válasza:
Szerintem egész király, ha én őszülnék, akkor az egészet befesteném szürkére, oszt joló.
8/11 anonim válasza:
Eloszor meg kell latnom mi a "helyesseged" :P fb linket plz... 15 lany
9/11 anonim válasza:
Szerintem nem baj, legalább nem vagy olyan srác, akit 5 méterenként lehet látni. Ha meg valakit zavar, az nem úgy szeret, amilyen vagy.
10/11 anonim válasza:
#5. Nem vagyok tökéletes sorry. 3-4 óra alvással nekem sem megy minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!