Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni?
Figyelt kérdés
Bulikba nem szoktam járni nem az én műfajom..
16/l
2016. aug. 17. 17:14
1/8 anonim válasza:
Iskola, lakóhely, leginkabb. Ha látsz egy helyes gyereket szolisd le.
2/8 anonim válasza:
Csak fiúkkal szeretnél ismerkedni vagy esetleg barátkozni lányokkal is? :)
3/8 A kérdező kommentje:
Lányokkal is:)
2016. aug. 18. 22:14
5/8 Firedoom válasza:
Ezen ragodok en is evek ota xD
Gyakorin a konyvtarat lattam mint opcoi, de ahanyszor ott vagyok csak nyugdijasokat latok... Ok meg egy picit idosek az izlesemnek xD
Ha van egy barati osszejovetel ismerosokkel akkor arra menj el.
Esetleg az utcan, de az szinten mas tema. A helyi kerdesek alapjan a lanyok utaljak ha csak ugy leszolitjak oket. A kovetkezo kerdesben meg azert megy a siras, hogy miert nem szolit le...
Brrr...😱 xD
6/8 anonim válasza:
Ha jobban belegondolsz, eleg egy ilyen kerdes is itt GYKn ;)
7/8 anonim válasza:
#6 Am komolyra forditva a szot, akar hol, ahol van korodbeli fiu... PL strand, konyvtar, uszoda, suli, delutani foglalkozas, tomegkozlekedes stb...
8/8 anonim válasza:
#6 Ha gondolod irj privit ;) 15F (majdnem 16)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!