Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt?
Szóval már nem egy srácot láttam így viselkedni..
A lényeg az hogy vannak olyan srácok akik úgy mond szeretnek "menőzni" ez alatt azt értem. Hogy ilyen meg olyan helyzetben voltak ami eléggé durva volt hogy hűha hogy mit meg mernek tenni. Meg hogy ők milyen nagy Janik az autójukkal. De szeretik hangoztatni hogy mennyi csajt húztak meg ja meg persze milyen dögös csaj volt az.
De azért se tudják ki hagyni hogy milyen nagy parti arcok.
De ezt főleg nők, csajok előtt teszik ezt. De minek? Mit hisznek mit érnek el azok a pasik akik azt hiszik hogy ha ők a falubikája akkor jut is valamire!
Hangsúlyozom nem mindegyik srác ilyen de láttam ilyeneket.
És nem akarok általánosítani mert csajok is vannak akik nem bírnak magukkal ha kell " valami" nekik.
Nem akarok le szólni senkit..
Csak érdekel másoknak is a véleménye és az észre vétele az ilyen pasiknál hogy miért csinálják..
Előre is köszi.
Mindenkit meg hallgatok.
Nem tudom. Talán feltünési viszketegség.
Amugy ezeknek a srácokak nem is lesz egyhamar normális barátnője szal..és ha ez kell nekik hajrá...
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!