Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek így lehet barátom? 15/L
Figyelt kérdés
Nem vagyok az a "társaság középpontja" lány. Nincsen sok barátom, és velük sem szoktam úgy bandázni. Szeretek a városban sétalgatni velük, de otthon filmezni is szoktunk. Szóval nem élek úgy társasági életet, ha a barátnőmmel találkozom akkor is ketten vagyunk, és nem megyünk annyira felkapott helyekre. Szóval, így van esélyem hogy fiúkkal ismerkedjek?2016. aug. 21. 15:04
3/13 anonim válasza:
Ez nem csak ezektől függ. Ez függhet a külsődtől is. A kisugárzásodtól. Lehet, hogy itt azt írja nem lehet, akkor te onnantól kezdve úgy fogsz hozzáállni a világhoz? Senki se marad egyedül aki nem bunkó.
4/13 anonim válasza:
Köztudott, hogy a lányok nem tudnak érvényesülni, ha életképtelenek.:/ Mert nekik kell kezdeményezni a fiúknál.. Így hát elég csekélyek az esélyeid, hacsak nem szeded össze magad..
6/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Tudom hogy valtoznom kene, de ilyen vagyok. Pedig igyekszem. Kepet nem kuldok ismerosok elkerulese vegett.
2016. aug. 21. 15:16
7/13 anonim válasza:
Bács-Kiskun megyében lakom, Kiskőrösön, valszeg nem vagyok ismerős, szóval nekem jöhet a kép:D
8/13 anonim válasza:
Van. Én például csetekre mentem, amikor ismerkedni akartam, lett barátom. Azok olyan barátok voltak, akikkel sosem találkoztam sajnos, és ezért egy idő után meguntak, nem volt miről beszélni. Én is ezt fogom tenni, mert szeretnék barátokat, de sehova nem szoktam menni.
9/13 anonim válasza:
Először is figyelmeztetnélek, hogy ezen az oldalon a srácok szeretik úgy "felszedni" a lányokat hogy akár fiatalabbnak adják ki magukat, nem tudod kivel beszélsz. Csak óvatosan.
15 évesen én is elég visszahúzódó voltam, és a mai napig nem szokásom inni vagy nagyokat bulizni. És mégis volt barátom, ráadásul szerencsére elég sokáig is tartott :)
De ahhoz hogy megismerj valakit, néha nem árt társaságba menni- viszont te választod meg hogy az a társaság MILYEN.
10/13 anonim válasza:
Van esélyed, 15 évesen nekem se volt barátom, csak annyi a titok,hogy ne keress pasit magadnak megszállottan,mert pofára esel.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!