Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szeretne művész lenni? Egy ilyen barátom sincsen.
Itt nincsenek olyan emberek akik 13-14 évesek? Most foglyák kezdeni a 8.-at vagy a 9.-ket? Tökre bevagyok parázva, hogy majd a szóbeli felvételin szar leszek. Meg majd a rajzok amiket be kell adni... És a tanulás.
Remélem van itt olyan ember :)
Definiáld kérlek a művész fogalmát.
Ha úgy értetted, hogy például a Medgyessy-be grafikus festő...stb. szakra jelentkező emberkéket keresel, akkor én itt vagyok. :)
Persze ez számomra egyáltalán nem biztos.
4 gimi közül válogatok, de dönteni nem tudok. :/
Én is félek a szóbelitől és az írásbelitől is. :"D
Szóval fogalmam sincs a jövőmet illetően...:/
13/L
Szintén kicsúszva a korosztályból, de csak papíron vagyok 18 éves. Az agyi szint, hát... Arról ne beszéljünk. Nem tudom, pontosan milyen "művészt" keresel. Animációs filmkészítőnek megyek, ha ez belefér a keretbe.
18/L
En es mindenki a kornyezetemben muvesznek tart ha erdekel...zongora, enek, szineszet, rajzolas, vers/tortenet iras... az elso harommal tobb mint 7eve foglalkozok a utobbiakra nem fektetek nagy hangsulyt de fennt all a lehetosege annak h azokkal is foglalkozzak. Vazlatosan leirtam. Ha erdekel akarmi irhatsz bar tobb vagyok kicsit.
16L
Én a szegedi Tömörkény István művészeti szakgimibe szeretnék felvételizni idén, és hát, ahogy te fogalmaztad, majd nagyon szeretnék "művész lenni", bár egy picit már annak érzem magam:)
egy 13 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!