Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet felszedni egy szép lányt?
illetve sokan átlagosnak neveznék az ízlésem
Magas vagyok 22 éves vékony átlagos az arcom 190cm vagyok ennyit a külsőmről belső elég semmilyen vagyis inkább a politika érdekel meg a gazdasága filmek a rock zene ilyenek de sajna ez elég kevés fiatal lányt érdekel meg aztán ott van hogy nem vagyok nagyképű nagyszájú ezért gyerekesnek tartanak [link]
Ilyesmi lányok jönnek be legtöbben átlagosnak mondják. Igazából a szétszolizott lányok nem is tetszenek.
Hogyan tudnék felszedni ilyen lányokat már azon kívűl hogy megjelenek egy audival és bemondom hogy enyém a hotel szóval leendő egyetemistaként hogy lehetne felszedni
Szerintem a lányoknak imponál, ha ismered a vesszőket, mert ez mutathat arra, hogy legalább egy picit is intelligens vagy. De az biztos, hogy azt mutatja, hogy tudsz helyesen írni, ami alap... kéne, hogy legyen.
Amúgy egyébként a képen látható csajt/csajfajtát(?) úgy kell felszedni, mint bármelyik másikat.
Felszines fiu felszines lanyt kap.
Nem a kulso alapjan kene nezelodnod, es akkor talalnal not. Akiket pedig linkeltel nem atlagosak, legalabbis nekem nem. Ne VARD EL h neked szep nod legyen ha te "semmilyen" vagy
Ha leallsz ezzel a mentalitassal akkor talan talalsz magadnak egy aranyos lanyt.
Felszínes vagyok, mert mindenki az... legalábbis ezt tapasztalom az életben nyílván nem így közelednék, viszont a neten miért ne kérdezhetnék rá konkrétan? Szerintem a világ totál felszínes úgyhogy a zöldet zöldnek nevezem.
Még mindig nem tudom amúgy hogy tudnám felszedni.
Miért nem tudnak kihalni az ilyen agyatlanok -.-,
"felszedni" <---- rossz a szóhasználat = nem kérdés mennyi értelem és emberségesség van mögötte. A kutyaszart szedd fel inkább. Azt birtokolhatod is. Szerencsétlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!