Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tegyem magam érdekessé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem magam érdekessé a fiú számára?

Figyelt kérdés
Sosem volt barátom, tapasztalatlan vagyok. Tetszik egy fiú, de már nagyon sokszor elrontottam másokkal az ismerkedést. Túl közhelyes voltam. Köszönés után mit kéne írnom, ami nem túl közhelyes. Pl ilyen hogy vagy, mizu féle dolgokat nem akarok írni. Hogyan legyek kedves, de érdekes? Ezután már menni fog, csak az elején vagyok ilyen... Kérlek segítsetek.
2016. aug. 18. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy fiú neked bejönne, és rádírna te foglalkoznál azzal, hogy mit szerencsétlenkedik? Szerintem ugrálnál a szobádban!:) Ha a srácnak bejösz akkor elég egy "Szia:) Van kedved beszélgetn?Régóta megakartam kérdezni..." vagy valami ilyesmivel kezded minden jól menne!:) 17/f
2016. aug. 18. 17:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Helo!

A legjobb szemelyesen Menj oda, es beszelgess. Ott nem fogsz hülyen kijönni, ha nem mondassz semmi örületes baromsagot.

Sokkal jobb, mint mondjuk egy este odanyögni valamit facebookon, amikor lhet, hogy tizen egynehany vagy több emberrel beszel, es a többi.

2016. aug. 18. 17:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Akár élőben, akár neten szerintem akkor leszel érdekes egy fiú számára, ha van közös témátok, közös érdeklődési körötök, akkor nem laposodik el a beszélgetés.

Nem tudom, milyen kapcsolatban vagy vele, de megkérdezheted tőle, hogy telik a nyár vagy ha tanul vagy dolgozik akkor arról is kérdezheted. Utána meg alakul majd a beszélgetés magától.

Az meg, hogy mással eddig nem jött össze nem feltétlen a te hibád, tapasztalatból mondom. Ha találkozol a megfelelő fiúval, ő majd érdekesnek fog találni úgy ahogy vagy. :) 20/L

2016. aug. 18. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!