Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi az, amitől egy könyv...

Mi az, amitől egy könyv érdekessé válhat az olvasó számára?

Figyelt kérdés

Gondolok itt elsősorban a könyv tartalmára. Milyen témák lehetnek unalmasak és melyek azok, amik izgalmasak, szórakoztatóak lehetnek?

Aztán ott vannak a nevek, a szereplők, a karakterek. A magyar olvasók inkább szeretnek magyar írótól magyar nevekkel ellátott könyvet olvasni, vagy a név igazából nem is számít?

Ti hogy vagytok ezekkel a dolgokkal? Hogyan és miről szerettek olvasni? Van olyan, amit nem viseltek el egy könyvnél? Esetleg olyan, amit külön kedveltek?

A válaszokat köszönöm.

2013. aug. 20. 14:44
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja, még valami. Szívesen olvasnátok olyan könyvet, ami megtörtént esetet dolgoz fel?
2013. aug. 20. 14:46
 2/2 anonim ***** válasza:
hát én nem tudok általánosítani, de ami rám igaz.. szerintem unalmas a mindennapi életet bemutató könyv. ami számomra érdekes, ha van benne valamennyi fantasy elem is. én kifejezetten nem szeretem, ha magyar nevek, helyszínek vannak egy könyvben, nem tudom miért, nekem az valahogy nem jön be egy könyvben hogy 'Józsi Budapesten lakott' meg effélék. a megtörtént esemény attól függ, hogy milyen esemény.
2013. aug. 20. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!