Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megéri e-book olvasót venni?

Megéri e-book olvasót venni?

Figyelt kérdés

Igazából a saját esetemben kérem ki a véleményeteket.

Különösebben sokat nem olvasok könyveket, leginkább interneten szoktam olvasni. Viszont muszáj elkezdenem németül tanulni a munkám miatt. Ehhez sok oktatóanyagot kell használni. És úgy érzem ha megtanultam a németet akkor az angolt is elsajátítanám. Nem tudom hogy árba megérné-e nekem venni egy ilyen olvasót. Illetve hogy érdemes-e ilyenből tanulni, vagy nyelvkönyveket venni és abból tanulni.

2013. jún. 27. 16:23
 1/4 |Orfeusz| ***** válasza:

Ha nyelvkönyv anyagát le tudod tölteni akkor kb. mindegy. e-book olvasók olyan 20-30 ezer körül vannak, a nyelvtankönyv-sorozatok meg összesen 15-25 ezerbe kerülnek.

Eszeknek az eszközöknek egyébként kis fogyasztású szembarát kijelzőjük van, úgyhogy ezzel nem lesz gond. A gyakorlati résztől, feladatmegoldástól viszont nem ment fel, azt továbbra is ki kell nyomtatni.

2013. jún. 27. 16:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha nem olvasol sokat, akkor a PC, laptop, tablet, is megfelelő, pld a Calibre progival olvasgathatsz Ebookokat minden pénzkiadás nélkül! Nekem csak azért van ebook olvasóm, mert rengeteg könyvet azon olvasok, mióta nem tudom a hagyományos papiralapúakat megfizetni. :(

Ja és még okostelóval is lehet olvasni bármit, azon is lehet németül tanulni és mindig kéznél van :)

2013. jún. 27. 16:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak ennyiért felesleges venni. Főleg hogy a legtöbb nyelvkönyv teli van képpel, amit még ha tud is olvasni, akkor is nagyítani, meg forgatni kell.
2013. jún. 27. 16:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyelvtanfolyamot inkább megéri szerintem van ilyen árban is.
2013. jún. 28. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!