Megéri e-book olvasót venni?
Igazából a saját esetemben kérem ki a véleményeteket.
Különösebben sokat nem olvasok könyveket, leginkább interneten szoktam olvasni. Viszont muszáj elkezdenem németül tanulni a munkám miatt. Ehhez sok oktatóanyagot kell használni. És úgy érzem ha megtanultam a németet akkor az angolt is elsajátítanám. Nem tudom hogy árba megérné-e nekem venni egy ilyen olvasót. Illetve hogy érdemes-e ilyenből tanulni, vagy nyelvkönyveket venni és abból tanulni.
Ha nyelvkönyv anyagát le tudod tölteni akkor kb. mindegy. e-book olvasók olyan 20-30 ezer körül vannak, a nyelvtankönyv-sorozatok meg összesen 15-25 ezerbe kerülnek.
Eszeknek az eszközöknek egyébként kis fogyasztású szembarát kijelzőjük van, úgyhogy ezzel nem lesz gond. A gyakorlati résztől, feladatmegoldástól viszont nem ment fel, azt továbbra is ki kell nyomtatni.
Ha nem olvasol sokat, akkor a PC, laptop, tablet, is megfelelő, pld a Calibre progival olvasgathatsz Ebookokat minden pénzkiadás nélkül! Nekem csak azért van ebook olvasóm, mert rengeteg könyvet azon olvasok, mióta nem tudom a hagyományos papiralapúakat megfizetni. :(
Ja és még okostelóval is lehet olvasni bármit, azon is lehet németül tanulni és mindig kéznél van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!