Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mert csak a divat vagy a penz szamit sok lanynak? Nincsenek mar olyanok akik a belsot nezik?
Nem nézem a külsőt, de azért légy igényes magadra. :) Pont lesz@rom a pávákat :Dd
15/l
Részben a korszellem az oka, ami hedonista, engedékeny és önimádó. Azt sulykolja az emberekbe, hogy annyit érsz, amennyi pénzed van, és hogy pénzért mindent meg lehet venni. Nem csoda, hogy rengeteg olyan lány van aki hihetetlen felszínes és anyagias, hisz úgyis lesz majd olyan balek aki nekiáll pitizni.
Abban sincs semmi különös, hogy odavannak a kigyúrt páwákért. A társadalom díjazza az erőszakot (gy.k. az erősebb kutya bszik), és ezek a nagy debella állatok előszeretettel alkalmazzák az erőszakot mindenütt ahol csak tudják, nem csoda, hogy ez sok lánynak imponál. Persze amikor otthon őket képeli fel a gyurmagyurka pasijuk, akkor megy a sírás-rívás hogy micsoda szemetek a férfiak...
Azért 14-16 évesen nem értem még milyen pénzt néznek. A szülők pénzét? Ha azt az nagy hülyeség.
Én azt hittem hogy nekem tényleg nagyon számít a külső majd 16 évesen az első csókom egy egyáltalén nem jól kinéző sráccal volt akit rohadtul bírtam és már nem is érdekelt a külsője. Ha megvan belül az a bizonyos plusz aminek meg kell lennie rohadtul nem számít a külső :D
Miért ne lennének olyan lányok akik a belsőtis nézik?
De azért a higiénia is legyen meg..
És én is szeretem a rockot és lány vagyok..
16/l
Hat en nem birom a pawakat, a penz meg a divat nem szamit. Mindenki egyeniseg. Meg nem lehet alltalanositani mert mindenkinek mas alkat jon be. En mondjuk birom ha egy fiu izmos mert biztonsagerzetet ad, de azt nem birom ha valaki izomallat. Vannak meg normalis lanyok nyugi. Csak nem a kozeppontban.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!