Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hátrányt jelent?
Figyelt kérdés
Sokan neveznek nyominak csak azért,mert nem járok el bulizni hanem inkább itthon az ágyamon, olvasgatom a regényeimet.Rengetegen néztek már, miatta és furcsállják,hogy buli és pia nélkül,hogy létezem és ennek következtében elmondanak mindenek,hogy milyen gáz vagyok.Tényleg ennyire gáz,hogyha valaki olvass bulizás helyett?2016. aug. 13. 21:53
1/9 anonim válasza:
Nem gáz! Nem kell mindig követni a tömeget.
2/9 anonim válasza:
Szia! Nem gáz. Én is voltam egyszer buliban kb, akkor is elég keveset ittam. (egy pálinka és egy sör) Azok akik ezt mondják, azok gázok. :)
3/9 anonim válasza:
#2 Vagyok. Az volt a gáz, hogy a frissen festett falat leokádták vörösborral. (meg a virágokat is)
4/9 anonim válasza:
Nekem az ilyen lányok sokkal jobban bejönnek. 17F
5/9 anonim válasza:
Nem. De engem is mindig nyominak néztek ezért.
6/9 anonim válasza:
En sem voltam meg buliban, nem is erdekel az ilyesmi :D menjenek csak oda a bekepzelt tiniri...lanyok
7/9 anonim válasza:
én speciel ilyen nőt keresek. :D
19F
8/9 anonim válasza:
Te vagy normalis, ok a hulyek :D
9/9 anonim válasza:
Nem gáz.
Én is ilyen vagyok egyébként.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!