Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hátrányt jelent?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat tudok küzdeni,számomra fontos emberért.Sokszor előtérbe,helyezem mások érzéseit a magaméval szemben.Nagyon sokat szenvedtem,emiatt a tulajdonságom miatt ezért megfordult a fejembe,hogy megváltozok.Úgy érzem,hogy hátrányt jelent ez a tulajdonságom. Szerintetek helyesen döntenék,hogyha megváltoznék?2016. jún. 7. 13:26
1/4 anonim válasza:
What? :DD Hány éves vagy?
És mikre gondolsz? Meghív barátod egy fagyira, te meg tovább adod az ott fekvő hajléktalannak, vagy mi?
2/4 anonim válasza:
Én nem szeretem, ha a másik nem értékeli magát. Annyira engem helyez előbbre, hogy aztán teljesen tőlem függ a boldogsága, ezt pedig nem akarom.
3/4 anonim válasza:
Magad miatt valtozz meg ne masok velemenye miatt. Ha nem vagy boldog ez miatt akkor valtozz meg ha boldog vagy ne ennyi.
4/4 anonim válasza:
Hát az a nagy helyzet, hogy én is ilyen vagyok, és úgy gondolom, hogy ha nem tettem volna az életem során amiket tettem, akkor nem jutottam volna idáig. Ha szeretnél beszélgetni, akkor írj rám nyugodtan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!