Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hátrányt jelent?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek mosolyogni,folyamatosan virulok mint a tök.Élvezem az életet,olykor-olykor van olyan,hogy ők nélkül rám jön a jó kedv.Persze visszatudom magam fogni,ha az illetőt idegesíti az,hogy túlságosan mosolygós csajszi vagyok.Nagyon ritkán vagyok letört,persze komoly helyzetekben veszem a lapot és komolyan állok,a helyzet előtt.Szeretek mosolyt csalni mások arcára,is mellettem nem lehet unatkozni.Anyum szerint,túlságosan túlzásba viszem ezért próbálom visszafogni magamat.(:

2016. máj. 20. 13:14
 1/7 anonim ***** válasza:
De hogy is
2016. máj. 20. 13:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem hátrány, ez előny. Ha tudsz szükség esetén komoly is lenni akkor ez csak pozitív.
2016. máj. 20. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez jó dolog. Én csípem az ilyen csajokat. :)
2016. máj. 20. 14:44
 4/7 anonim válasza:

Én fiú vagyok és én is szeretek mosolyogni és másokat viccekkel megnevettetni.(pl. ami eszembe jut)

Ez nem, nagyon nem baj.

2016. máj. 20. 14:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez nem hátrány :) csak előny :) én szeretem ha egy lánynak jó kedve van
2016. máj. 20. 15:01
 6/7 anonim ***** válasza:
teljesen olyan vagy mint en :D es en nem erzem hatranynak :D a jo kedv csak pozitívum lehet :D tartsd meg ezt a jo szokásod :D vagy írj és röhögünk együtt :D 17/F
2016. máj. 20. 17:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Amíg te mosolyogsz, addig nem szeretnék ki belőled. :)
2016. máj. 22. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!