Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs egy lány sem akivel beszélek! Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
11-12 éves koromban mondhatni nő csábász voltam, és egyszerre több lánnyal is beszélgettem.. de most semmi, ha próbálkozok is nem járok sikerrel mostanra már az önbizalmam is elvesztettem. Mit tegyek? 15/F2016. aug. 11. 19:52
1/9 anonim válasza:
Ne játssz annyit az intim testrészeddel!
2/9 anonim válasza:
Irj, talan tudok adni par tanacsot :D 15L
4/9 anonim válasza:
Ha gondolod,írhatsz, szívesen beszélgetnék veled. :)
13/L
5/9 anonim válasza:
Latod csak kiirtad ezt a kerdest..es a lanyok mar is irnak ;) jol csinalod haver
7/9 anonim válasza:
Jézusom... vajon miért pont ide írtad ki ezt a kérdést ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!