Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró ha túl sokat beszélek és röhögcsélek?
Figyelt kérdés
Egy fiú barátom beszólt nekem:ja,ja te olyan vagy aki folyton beszél,beszél,beszél be nem áll a szád.
(Külömben eléggé hasonlítunk ő is olyan sokat beszél és nagyooon vicces)
Ezt sértésnek vegyem?Nem mondta bántóan,de akkor is...úgy éreztem akkor.Kicsit artikulált.
Zavaró lenne egy ilyen lány?Nagyon könnyű megnevettetni de ez szerintem nem olyan zavaró de mindent nyugodtan kifejthettek.
2016. máj. 31. 20:24
1/6 anonim válasza:
nem az kb minden második csaj ilyen
2/6 A kérdező kommentje:
Az én világom egy kicsit másabb :))
2016. máj. 31. 20:30
3/6 anonim válasza:
Nos, ha mások nem jutnak szóhoz a társaságban, az nem túl jó. De amennyiben azért figyelsz másokra is, szerintem nem gond.
Ha könnyen meglehet nevettetni, akkor valószínűleg jó a humorérzéked.
És, szerintem igen, sértésnek szánta. Nem biztos, hogy nagyon durvának akarta.
(Az egész csak az én véleményem, bárhol támadható, jogosan.)
4/6 anonim válasza:
Szerintem sem zavaró. Nem hittem volna pár éve hogy ilyet mondok, de nagyon szórakoztató tud lenni, fel tud viditani, én személy szerint nagyon szeretek olyan lány társaságában lenni aki vidám, szórakoztató :) (ez én vagyok, kinek mi :) )
6/6 A kérdező kommentje:
Jaj de cukrok vagytok ♡
2016. máj. 31. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!