Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, titeket zavar ha egy srác facebookon nem, de személyesen bármiről bármedddig eltud beszélgetni?
Nem, sőt, jobb mintha élőben ne tudna beszélni. Nem a neten fog lezajlani a kapcsolatunk. :)
16/L
Tök jó még ilyen embereket látni a sok, telefonjába szerelmes tini mellett. :) Speciel én is élő beszéd párti vagyok, Facebookon üzenetek többségére napokkal később válaszolok (kivéve, ha fontos), mert egyszerűen nem preferálom az online beszélgetést plusz nem is vagyok fent 0-24-ben.
Szóval véleményen szerint nem gond, amúgy is a valódi élet számít. Egy kicsit nehezebb dolgod lesz, mint másoknak, nagyon nehéz lesz olyan embert találnod, aki téged szeret majd és nem a telefont, de ne add fel, kellenek az olyan fiúk, mint te. :)
18/L
Inkább mint fordítva:)
Egyébként én sem szeretek neten beszélni mert az olyan felszínes...
Ha tudunk találkozni rendszeresen, akkor persze teljesen rendben van, ha csak pár szót váltunk, vagy a következő találkozó időpontját. De vannak olyan helyzetek, ahol kicsit hiánypont lehet, hogy online abszolút nem lehet beszélni. Pl., ha valami oknál fogva 2 hétig nincs találkozó. Viszont, ha telefonon lehet veled ugyanúgy beszélni, meg hasonlók, szerintem teljesen rendben van.
(Amúgy tartsd meg azt a jó szokásod, hogy személyesen jó a kommunikációs készséged, meg szeretsz is és tudzs is miről beszélgetni. Ez mindenféleképpen előny.)
Mostanság én is ritkábban használom a FB-t. Egyszerűen fárasztó írásban ennyit kommunikálni. Vagyis a csevegés fárasztó. Fontos információk megbeszélése hasznos tud lenni. :)
U.i.: én ahoz vagyok hozzászokva, hogy mindenkitől messze élek, vidéken, így muszáj kiegészítő beszélgetés valamilyen szinten (online), különben sosem lennék itthon az utazgatások miatt. Így is sokat járok el. :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!