Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavar bármennyire is/ befolyásol valamit az összképben ha egy srác nem nagyon tud/szeret táncolni?
Figyelt kérdés
Ha elmegyek haverokkal bulizni akkor nem nagyon táncolok, csak mozgok kicsit, nem szeretek táncolni, vagy ha lányokkal kell éppen táncolni akkor se az erősségem:/
Hülye vagyok hozzá:D
2016. júl. 2. 11:20
2/6 anonim válasza:
Engem nem zavar, igaz én se tudok... :D
De volt már olyan barátom, aki nagy táncos volt és őt sem zavarta. :)
1-2 alap lépést (lassúzás) megtanulsz és már kész is, ahhoz nem kell nagy tehetség. 16/L
4/6 October15 válasza:
Táncolni?:D Először is az amikor beállva vonaglik egy drogdiscoban az nem tánc..:D
Tényleges TÁNCCAL én egyedül a szalagtűzőm kapcsán próbálkoztam, 3 próbát ért meg a dolog.. a 3.-on úgy szállt ki a helyéről a bokám, hogy öröm volt nézni.
6/6 anonim válasza:
Engem nem zavarna, én se tudok táncolni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!