Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire zavar ha macis vagy ha túlsúlyos egy srác?
Figyelt kérdés
Mennyire számít és mi számít macisnak vagy daginak nálatok? Az életkorotokat is kérném ha lehet =)2016. máj. 17. 12:52
1/17 anonim válasza:
macis? egyezünk meg annyiban hogy dagadt
2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy eme intelligens módon választ adtál a feltett kérdésre
2016. máj. 17. 12:58
3/17 anonim válasza:
Hát ezt a "macis" kifejezést én esküszöm még életemben nem hallottam...
Amúgy inkább legyen átlagos testsúlyú, úgy mint én. Ha pedig azt a fiút is zavarja a túlsúlya, akkor fogyjon le. Én sem voltam ám mindig vékony, engem is zavart, és sikerült is lefogynom. Csak kitartás kell hozzá.
17/L =)
4/17 anonim válasza:
A penztarcad vastagabb legyen mint az uszogumid, akkor nincs problema :)
5/17 anonim válasza:
Normal szalkas testalkatt a nyero;)
6/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat =)
2016. máj. 17. 13:48
7/17 piriiiii válasza:
Ha itt az első macisnak számít:
akkor az még nem zavaró nekem. A harmadik férfi már a "nem" kategóriába esik, ha csak a testről (tehát nem a fejről, a szellemről, lélekről, személyiségről nem is szólva) beszélünk.
9/17 A kérdező kommentje:
7es igen a képen az első a macis kategória =)
2016. máj. 17. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!