Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire zavar ha macis vagy ha túlsúlyos egy srác?
Nekem tetszik a linkelt képen az első kettő nekem tökéletes.:D Nem szeretem ha vékonyabb nálam a barátom.
16L
Fura, hogy itt vannak olyan lányok akinek tetszik az első kettő, a valóságban mégis a csontsovány/szálkás, csökött személyiségű egyedek találnak párt maguknak. :)
Kicsit OFFolok:
Egyébként mindenkinek más az alkata, és van olyan srác, akinek már egy kicsi túlsúly is iszonyatosan rosszul áll, mert nincs jó helyen, nincs mellé arányos izomzat, stb. Viszont vannak, akik még 20 kg felesleggel is a "macis" kategóriába esnek, mert genetikailag izmosak, erősek is, jól oszlik meg rajtuk a felesleg, arányosan néznek ki. Viszont pont az ilyen szerencsés alkatú macis srácok azok, akik ha kicsit eljárnak futni, szálkásítanak, akkor elképesztően nézhetnek ki viszonylag kevés ráfordítással. Csak akaraterő kell! Nekem megvolt ez a változás, tényleg nem kell hozzá sok, heti 3-4x 1,5 óra kondi tervezett edzéstervvel suli után (pl. gépezés/zabálás helyett pont belefér), és kész. :)
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!