Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezen, hogy tudnék változtatni?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen, hogy tudnék változtatni? Be lehet még pótólni ezeket a dolgokat? 19/f

Figyelt kérdés

A helyzet az hogylassan 20 éves leszek,de alig vannak barátaim:

Ami annak köszönhető,hogy míg iskolába jartam,soha nem mentem senkivel sehova stb.

Eléggé önbizalomhiányos vagyok.

Szóval a helyzet az,hogy még soha nem volt barátnöm,nem csókolóztam és még nem voltam eggyütt egyetlen lányal sem(ölelést,puszit sem kaptam még)

Ez nyílván azért van mert:

Nem járok el bulizni

Nem merek lányokkal beszélgetni.

Ha tetszik valaki,akkor sem tudok annyi önbizalmat szerezni hogy hozzá merjek szólni.

Nincs is nagyon téma amiröl tudnék beszélni.(Alap témák után nem tudok mit mondani)(nem hinném,hogy a hobbimra kíváncsi lenne bármelyik lány is.)

Szerintetek nem kellene szakemberhez fordulni?

19/f

2016. aug. 9. 23:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem kell félni, alig két éve (akkor majdnem 18 évesen) nekem is ez volt a helyzet. Gátlásaim voltak, ugyan jártam bulizni, és voltak lány barátaim akkor is, tehát puszit/ölelést barátilag kaptam már, de sosem volt több. Aztán egyáltalán nem tudom, hogyan és miért, de hirtelen megváltoztam. A fordulópont az volt, hogy elmentem egy fesztiválra, és ott (nem józanul) smároltam egy lánnyal.... nem is én kezdeményeztem igazán. Ezután józanul is nagyon eltűntek az addig minden téren fojtogató gátlásaim, barátnőm ugyan azóta is csak 3 hónapig volt, de sok lánnyal volt már 'valami', szimplán nem találtam olyat, akivel tényleg el tudnék képzelni komolyabb kapcsolatot.

Menj el haverokkal, kicsit bulizz - ez az 'áldozatot' meg kell hoznod a siker érdekében. Annyira nem fájdalmas dolog. :)

19/F

2016. aug. 22. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!