Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Megtudom változtatni a dolgoka...

Megtudom változtatni a dolgokat varázslat segítségével?

Figyelt kérdés
Ti mennyire hisztek az ilyen ezotériás dolgokban? A jóslásban és a mágiában? A párommal az anyósjelöltem miatt kellett szakítanunk, mert nem voltam neki szimpatikus, ráadásul 3 fiú közül ő a legkisebb, csak ő van már otthon az anyjával, ezért ilyen tipikus "anyuci pici fia", ő meg persze nem akar csalódást okozni az anyukájának, meg nem akarja megbántani, stb.. Nagyon szerettük egymást, 4 évvel fiatalabb tőlem.. Az anyja már teljesen ellenem fordította, egyre többet veszekedtünk, ma meg már szinte nem is beszélünk.A sorselemzes.hu-n kértem ilyen jóslást amiben az volt hogy még van esély rendbetenni a kapcsolatunkat, és arra is, hogy Anyuka megbékél. De ehez a volt páromat kéne "elvarázsolni", ha létezik ilyen.. Kérlek ha van tapasztalatok ilyesmiben, segítsetek!

2015. jún. 13. 15:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
27%

Meg, de csak rövidtávon. Hosszútávon olyan kinban lesz részed, hogy a falat fogod kaparni, hogy lehettél ennyire ostoba hogy egy ilyet csináltál. És nem leszel kivétel, te sem, mint senki aki ilyet csinált. Ráadásul még egy ajcsit is kapsz odafentről, mert az egészségével is szokot az fizetni aki ilyet művel.

Nekem nem érné meg a helyedben, de a te életed.

2015. jún. 13. 16:03
 2/17 anonim ***** válasza:
*szokott, és fizet is mindig
2015. jún. 13. 16:04
 3/17 anonim ***** válasza:

Olvasgass:D

[link]

2015. jún. 13. 16:16
 4/17 anonim ***** válasza:
Én is megvàltoztatnàm miért megint nekem kell munka nélkül maradnom
2015. jún. 13. 16:18
 5/17 Titikeeea válasza:
Hat igen... Nekem anno a tanaraimmal gyult meg a bajom ezert ki is fundaltam hogy elvarazsolom oket. Csunya medvedisznoemberre. De sajnos rosszul sult el es miutan mondtam h abrakadabra mind eltuntek. Orokre.
2015. jún. 13. 16:26
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Az amit mondasz egy elég szemét átokféleség. Amellett hogy önző, a döntés lehetőségét is megpróbálja elvenni a célszemélytől. Nem értem hogy emberek hogy tehetnek ilyet valakivel, akit szeretnek...
2015. jún. 13. 19:02
 7/17 anonim ***** válasza:
A természetfeletti csak akkor játszik, ha a természetes lehetőségek elfogytak. Ennek a helyzetnek van vagy lett volna természetes megoldása, nem bölcs dolog játszani a tűzzel. A saját érzéseid felett sem vagy úr, és erőket akarsz mozgatni? Hmm... ne tedd. A fájdalom, a félelem, a kétségbeesés nem segítenek, ha kapukat nyitsz meg, csak ezek erősödnek fel, és változnak romboló viharrá.
2015. jún. 13. 20:44
 8/17 anonim ***** válasza:

Ha szereted vagy legalább egy picit is tiszteled őt elengeded, ehhez, fogsz kapni erőt föntről.Ha ez egy tudatos döntés lesz a részedről. A szabad akaratát egy embernek befolyásolni, maga Isten se tudja, ezért szabad akarat. Ha az "ezotériás dolgokat" öncélúan akarod használni, akkor sose lesz sikered benne.

(Kedves kérdező, nem fogok visszalapozni a kérdéshez, mert túl sok itt a kötekedő, materiális szemléletű ember, s nem szeretnék senkivel sem vitázni, így ha úgy érzed reagálnál a válaszomra, nyugodtan írhatsz privátot. Ha a kérdés már eleve provokatív volt s én naivan komolyan vettem, akkor Én kérek elnézést, s csak ignorálja a válaszomat. Kedves szkeptikusok, ennek a fórum-kategóriának az a neve, az, hogy ezotéria, így a kérdezők valószínűleg , nem racionális szempontból is szeretne a kérdésre választ kapni. A válaszaim nem a tudomány mai állást tükrözik. )

2015. jún. 13. 21:43
 9/17 anonim ***** válasza:
anyuka pici fiát akarod macsóvá változtatni. ehhez egy boszorkánymester sem lenne elég.
2015. jún. 13. 23:44
 10/17 anonim ***** válasza:
90%
Az ezotériás meg mágiás dolgok mind ócska csalás, csak a hiszékeny, buta, primitív emberek ülnek fel a csalók badarságainak. Vagy beszélj a barátoddal értelmesen, vagy keress új kapcsolatot. Varázslat nem volt, nincs, és nem is lesz. Ak mást mond, hazudik.
2015. jún. 14. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!