Megtudom változtatni a dolgokat varázslat segítségével?
Meg, de csak rövidtávon. Hosszútávon olyan kinban lesz részed, hogy a falat fogod kaparni, hogy lehettél ennyire ostoba hogy egy ilyet csináltál. És nem leszel kivétel, te sem, mint senki aki ilyet csinált. Ráadásul még egy ajcsit is kapsz odafentről, mert az egészségével is szokot az fizetni aki ilyet művel.
Nekem nem érné meg a helyedben, de a te életed.
Ha szereted vagy legalább egy picit is tiszteled őt elengeded, ehhez, fogsz kapni erőt föntről.Ha ez egy tudatos döntés lesz a részedről. A szabad akaratát egy embernek befolyásolni, maga Isten se tudja, ezért szabad akarat. Ha az "ezotériás dolgokat" öncélúan akarod használni, akkor sose lesz sikered benne.
(Kedves kérdező, nem fogok visszalapozni a kérdéshez, mert túl sok itt a kötekedő, materiális szemléletű ember, s nem szeretnék senkivel sem vitázni, így ha úgy érzed reagálnál a válaszomra, nyugodtan írhatsz privátot. Ha a kérdés már eleve provokatív volt s én naivan komolyan vettem, akkor Én kérek elnézést, s csak ignorálja a válaszomat. Kedves szkeptikusok, ennek a fórum-kategóriának az a neve, az, hogy ezotéria, így a kérdezők valószínűleg , nem racionális szempontból is szeretne a kérdésre választ kapni. A válaszaim nem a tudomány mai állást tükrözik. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!